• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Јунеће месо с пиринчем
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. белог лука
  • бибера
  • 400 г јунећег меса
  • со
  • 100 г црног лука
  • 150 г пиринча
  • 15 мл маслиновог уља
  • 1 ком. шаргарепе
  • 35 г вегете
Јунеће месо с пиринчем
Припрема

Potrebno je: 400 g junećeg mesa, 1 crni luk, 2 čena belog luka, 1 šargarepa, 2 šolje pirinča, so, biber, vegeta, osušeni začini po želji. Iseckajte crni luk i stavite da se prži na maslinovom ulju. Kada luk postane staklast, dodajte narendanu šargarepu i komadiće junećeg mesa. Dinstajte na umerenoj vatri. Posebno kuvajte dve šolje pirinča. Kada meso i pirinač budu gotovi, sjedinite ih u voku i promešajte. Dodajte malo soli, bibera, vegete i začina po želji. Uživajte!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак