Јунећа шницла са кромпиром и печуркама
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Викенд оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 200 г јунећег меса
- бибера
- 200 г кромпира
- 200 г печурака
- со
- 100 г шпаргли
- 50 мл уља
- вегетe

Oljuštite krompir i narendajte ga, potom isecite pečurke na sitne komade, posolite, pobiberite i dodajte malo vegete. Tepsiju premažite uljem, poređajte krompir i pečurke i posolite još malo vegetom. Polijte šoljicom vode i stavite u rernu da se peče 30-40 minuta na 200 stepeni. Za to vreme pripremite juneću šniclu. Na nauljenom gril tiganju stavite stek da se prži dok ne porumeni, okrećite ga povremeno kako bi se lepo ispekao sa obe strane. Kada krompir i pečurke budu gotovi, servirajte ih, a preko njih stavite meso i barenu šparglu. Uživajte!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт