• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Јунећа шницла са кромпиром и печуркама

Средње
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Јунећа шницла са кромпиром и печуркама
Средње
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 200 г јунећег меса
  • бибера
  • 200 г кромпира
  • 200 г печурака
  • со
  • 100 г шпаргли
  • 50 мл уља
  • вегетe
Јунећа шницла са кромпиром и печуркама
Припрема

Oljuštite krompir i narendajte ga, potom isecite pečurke na sitne komade, posolite, pobiberite i dodajte malo vegete. Tepsiju premažite uljem, poređajte krompir i pečurke i posolite još malo vegetom. Polijte šoljicom vode i stavite u rernu da se peče 30-40 minuta na 200 stepeni. Za to vreme pripremite juneću šniclu. Na nauljenom gril tiganju stavite stek da se prži dok ne porumeni, okrećite ga povremeno kako bi se lepo ispekao sa obe strane. Kada krompir i pečurke budu gotovi, servirajte ih, a preko njih stavite meso i barenu šparglu. Uživajte!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак