• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Јунетина на роштиљу са шаргарепом и сусамом

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Јунетина на роштиљу са шаргарепом и сусамом
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 2 ком. белог лука
  • 600 г јунећег меса
  • 10 г сусама
  • 5 г сенфа
  • 1 ком. шаргарепе
  • 2 ком. бибера
  • 2 г соли
Јунетина на роштиљу са шаргарепом и сусамом
Припрема

Isecite meso kao na fotografiji. Začinite ga solju i biberom, a sa druge strane premažite senfom u koji ste umešali beli luk. Ostavite da odstoji preko noći. Roštilj zagrejte na oko 200 stepeni, pa stavite junetinu da se prži sa začinjene strane četiri minuta, onda je okrenite i dopecite još četiri minuta sa druge strane. Isecite šargarepu kao na fotografiji, pa je propržite na izdinstanom luku i ulju. Nakon toga ubacite susam i promešajte. Servirajte i uživajte u ovom ukusnom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак