• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Десерт
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Дезерт
  • Прилика: Романтични оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Јагоде у чоколади
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 100 г млечне чоколаде
  • 500 г јагода
Јагоде у чоколади
Припрема

Čokoladu izmrivite u činiju u koju ste prethodno stavili malo maslaca. Da vam čokolada ne bi zagorela, možete je istopiti na pari tako što ćete je staviti u posudu iznad šerpe sa ključalom vodi. Operite jagode i nemojte im skidati peteljke. Umočite vrh svake jagode u čokoladu i ređajte ih na poslužavnik, pa ih stavite u frižider da se čokolada stvrdne, a zatim poslužite.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак