Јагоде у чоколади
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Десерт
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Дезерт
- Прилика: Романтични оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 100 г млечне чоколаде
- 500 г јагода
Јагоде у чоколади

Припрема
Čokoladu izmrivite u činiju u koju ste prethodno stavili malo maslaca. Da vam čokolada ne bi zagorela, možete je istopiti na pari tako što ćete je staviti u posudu iznad šerpe sa ključalom vodi. Operite jagode i nemojte im skidati peteljke. Umočite vrh svake jagode u čokoladu i ređajte ih na poslužavnik, pa ih stavite u frižider da se čokolada stvrdne, a zatim poslužite.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт