• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Ђабата сендвич са свињским месом

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Доручак
  • Прилика: Доручак
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Ђабата сендвич са свињским месом
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 1 ком. црног лука
  • 2 ком. парадајза
  • 8 ком. зелене салате
  • 150 г павлаке
  • 50 г руколе
  • со
  • 200 г свињског печења
Припрема

Ако вам је од недељног ручка остало свињског печења, ево једног укусног и сочног предлога за богат сендвич. Ђабате пресеците попречно на пола и премажите павлаком, исеците свињско месо на танке комаде, те их положите на павлаку. Потом ставите неколико листова зелене салате, по два-три колута црног лука, парадајза и руколе. Зачините сендвич сољу и бибером.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак