Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.5.2024.

Aktivacija Maxi dani jabuka

Pravila konkursa „Maxi dani jabuka”


1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA
Organizator nagradnog konkursa je privredno društvo Delhaize Serbia d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14, 11070 Novi Beograd, koga zastupa Miloš Jauković  (u daljem tekstu: Organizator).


2. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA KONKURSA
Nagradni konkursi se organizuje pod nazivom „Maxi dani jabuka” (u daljem tekstu: Konkurs). Konkurs će biti dostupan na zvaničnoj Maxi Facebook stranici (u daljem tekstu: DM).
Konkursi se organizuju na zidu Maxi Facebook stranice, u periodu od 10.2.2022. do 16.2.2022. Svi zainteresovani učesnici će moći u pomenutom vremenskom periodu da učestvuju u konkursu objavljivanjem komentara na Maxi Facebook zidu, na objavama koje su namenjene za to. Jedan učesnik na Facebook-u, po izboru random aplikacije će dobiti priliku da osvoji poklon.  Organizator zadržava pravo da sastavi poklon paket po svom izboru. Organizator je obezbedio nagradu u vidu jednog bicikla. 
Konkurs se organizuje radi razonode učesnika.


3. MESTO ORGANIZOVANJA KONKURSA
Facebook konkurs se organizuju na teritoriji Republike Srbije.


4. USLOVI I OPIS UČESTVOVANJA NA FACEBOOK KONKURSU
Učestvovanje u nagradnom konkursu je besplatno i dobrovoljno.
U nagradnom konkursu može učestvovati svako punoletno lice koje ima prijavljeno prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.
Zainteresovani korisnici treba da prate Facebook stranu, postave komentar i odgovore na zadatak na objavi namenjenoj za to i da sačuvaju račun od kupovine jabuka (Modi, Evelina, Pink Lady, Kiku ili Isaaq) u Maxi supermarketu kupljene u periodu od 10-16.2.2022.
Učestvovanje sa lažnih profila je zabranjeno.
U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici će bez upozorenja biti diskvalifikovani.


5. MEHANIZAM NAGRADNOG KONKURSA
Da bi zainteresovani korisnik učestvovao u nagradnom konkursu, potrebno je da prati Facebook stranicu, postavi komentar i odgovori na zadatak na objavi namenjenoj za to i da sačuva račun od kupovine jabuka u Maxi supermarketu u periodu trajanja aktivacije od 10-16.2.2022. (sorte: Modi, Evelina, Pink Lady, Kiku ili Isaaq)
Svaka osoba može samo sa jednom komentarom da učestvuje u nagradnom konkursu.


6. ROK ZA PROGLAŠAVANJE POBEDNIKA
Rok za proglašavanje pobednika je do 3 dana od završetka konkursa. Pobednik se proglašava putem komentara, koji se tiču aktivacije. Dobitnici se javljaju u inbox stranice, gde će se zajedno sa organizatorom dogovoriti oko slanja poklona.


7. ROK ZA PREUZIMANJE NAGRADE
Ukoliko se dobitnik ne javi Organizatoru u roku od 7 dana od proglašenja pobednika - gubi pravo na nagradu.
U slučaju da dobitnik iz bilo kog razloga odbije poklon, ili ga Organizator, iz bilo kog razloga ne može kontaktirati koristeći kontakt podatke koje mu je dobitnik dostavio, Organizator neće biti u obavezi da mu dodeli nagradu. Organizator neće biti odgovoran za slučaj da je dobitnik dao pogrešne lične podatke.


8. NAGRADA
Jedan učesnik na mreži, po izboru random aplikacije dobiće priliku da osvoji poklon. Nagrada se šalje na kućnu adresu.
Dobitnici nagradnog konkursa nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zameniti za novac, niti neku drugu materijalnu nagradu.

 

9. OBAVEŠTENJE O RUKOVANJU I ZAŠTITI LIČNIH PODATAKA
U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji konkursa, kao ni članovi užih porodica ovih lica.
Prijavljivanjem za učešće u konkursu učesnici prihvataju u celosti ova Pravila koja će učesnicima biti dostupna u okviru aplikacije. Učesnici slanjem svojih podataka daju pristanak za obradu ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018).


10. LIČNI PODACI
Prijavljivanjem za učešće u nagradnom konkursu učesnik daje saglasnost Organizatoru da njegove lične podatke. Organizator može da prikuplja i obrađuje u marketinške svrhe, te za potrebe statističke obrade. Lični podaci biće korišćeni u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka i isključivo za navedenu svrhu. Učesnik je ovlašćen da se u svakom trenutku usprotivi korišćenju svojih ličnih podataka u marketinške svrhe, te da zahteva da mu se omogući uvid, dopuna, ispravka i brisanje ličnih podataka, kao i da povuče datu saglasnost. Ostvarivanje prava na brisanje ličnih podataka učesnika, te povlačenje date saglasnosti smatraće se odustajanjem od učešća u konkursu. Navedena prava učesnik može ostvariti slanjem takvog zahteva Organizatoru u Inbox Facebook stranice.


11. PREKID KONKURSA
Konkurs se može prekinuti jedino u slučaju više sile o čemu će učesnici odmah biti obavešteni putem pisanog obaveštenja na Maxi Facebook strani.


U Beogradu, 10.2.2022. godine