Here is Product Details Sticky Short Info
Dr Oetker
Gustin Dr.Oetker 200g
Ovaj proizvod više nije dostupan
Gustin Dr.Oetker 200g
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 1455 kJ | kJ |
Total masti | 0.1 g | g |
od kojih su zasićene masti | 0.1 g | g |
od kojih su šećeri | 0.4 g | g |
Energija kcal | 432 kcl | kcl |
od kojih su mono nezasićene masti | 85 g | g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 1455 kJ | kJ |
Total masti | 0.1 g | g |
od kojih su zasićene masti | 0.1 g | g |
od kojih su šećeri | 0.4 g | g |
Energija kcal | 432 kcl | kcl |
od kojih su mono nezasićene masti | 85 g | g |
Sastojci
kukuruzni skrob u prahu.
Sastojci
kukuruzni skrob u prahu.
Dobavljač
DR OETKER DOO
Dobavljač
DR OETKER DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Osnovna priprema za testo:
Jednostavno zamenite 1/3 u receptu navedene količine brašna sa Gustinom. Pecivo time dobija posebno finu strukturu.
Osnovna priprema za vezivanje tečnosti:
Odmerite odgovarajuću količinu Gustina, pomešajte sa odgovarajućom hladnom tečnošću i mešajte dok ne dobijete glatku smesu bez grudvica. Preostalu tečnost zagrejte i mešajte metlicom dodajući rastvoreni Gustin. Ostavite sve zajedno da provri.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Osnovna priprema za testo:
Jednostavno zamenite 1/3 u receptu navedene količine brašna sa Gustinom. Pecivo time dobija posebno finu strukturu.
Osnovna priprema za vezivanje tečnosti:
Odmerite odgovarajuću količinu Gustina, pomešajte sa odgovarajućom hladnom tečnošću i mešajte dok ne dobijete glatku smesu bez grudvica. Preostalu tečnost zagrejte i mešajte metlicom dodajući rastvoreni Gustin. Ostavite sve zajedno da provri.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Gustin 200g
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Gustin 200g