Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Maxi pijaca
Sa ponosom predstavljamo deo naše velike porodice koja proizvodi za Maxi pijacu.
To su ljudi koji svaki dan sa puno ljubavi i truda gaje voće i povrće za naše komšije. Ustaju rano i obrađuju svoje njive svim srcem kako bi za vas izneli sveže proizvode na Maxi pijacu.
 Čeri paradajz sa porodičnog imanja 
 
Upoznajte Boška Rajkovića iz sela Dobrinci. Boško je jedan od naših najvećih proizvođača čeri paradajza, a iza njega stoji ni manje ni više nego dvanaest vrednih žena koje na porodičnom imanju Rajkovića vode računa da sve bude savršeno. Boškova žena, Snežana, najzaslužnija je što svake godine sa ovog imanja u Maxi stižu sorte paradajza koje naši kupci još nisu probali. Voće i i povrće braće Nestorović
 
Ivan i Nešo Nestorović već 6 godina se trude da obezbede najbolji kvalitet za kupce na Maxi pijaci. Oni se bave uzgojem jabuke, šljiva i kupusa, i staraju se da hiljade tona povrća i voća koje godišnje isporuče u Maxi radnje budu ukusni i sočni, a kvalitet svakog ploda temeljno proveren pre isporuke.
 Šargarepa iz ravnice
 
Marko Čarnić, uzgajivač šargarepe iz Begeča kaže da je prezadovoljan saradnjom sa Maxi radnjama, i da se veoma raduje što zna da će njegove lepe šargarepe naći svoj put do gradske dece i pomoći im da porastu snažni i veseli. On godišnje isporuči 2500 tona ovog ukusnog povrća koje najveći broj građana Srbije skoro svakodnevno koristi u svojoj kuhinji. Svežina Pomoravlja
 
Već 15 godina zeleni se imanje Miroslava Batoćanina na obalama Morave kraj Trstenika. On ponosno gaji svoje sorte, Putericu i Kristalku koje su nadaleko poznate ne samo u njegovom kraju, već su cenjene i tražene u Maxi radnjama širom Srbije. 
 Buđenje proleća
 
Proleće je omiljeno godišnje doba Svetomira Ljubojevića iz Grabovca, jer to je vreme kada dospeva rod iz njegove bogate bašte. Zeleniši, rotkvice, mladi luk, sve ono čemu se radujemo i što jedva dočekamo da stavimo na našu trpezu po isteku zime, Svetomir predano gaji, pakuje i šalje na Maxi pijacu već 15 godina. On doprema i neprskano začinsko bilje, i veoma mu je važno da plodovi koje je uzgojio stignu u Maxi radnje direktno iz bašte, što je pre moguće. 18 godina ljubavi i pažnje
 
Miroljub Filipović, njegova supruga Silvana i njihov sin Nikola su članovi porodice sa kojom Maxi sarađuje od svog otvaranja. Zahvaljujući njihovoj predanosti uzgoju paprika koje traže izuzetnu pažnju i posebnu negu, godišnje na Maxi pijacu pristigne i do 2,5 miliona paprika. Seme iz kog niče ova sočna i mesnata sorta je domaće, i ova porodica se tom činjenicom ponosi i posebno je ističe. “Samo najbolje za Maxi kupce”, poručuje porodica Filipović.