Here is Product Details Sticky Short Info
Dr Oetker
Smesa za Lava kolac Dr.Oetker 215g
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Smesa za Lava kolac Dr.Oetker 215g
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 73 g |
Energija kj | 1667 kJ | 1219 kJ |
Total masti | 17 g | 12 g |
od kojih su zasićene masti | 12 g | 9 g |
od kojih su šećeri | 7.5 g | 5.5 g |
Energija kcal | 397 kcl | 291 kcl |
od kojih su mono nezasićene masti | 53 g | 39 g |
od kojih su poli nezasićene masti | 45 g | 33 g |
od kojih su trans masti | 0.33 g | 0.24 g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 73 g |
Energija kj | 1667 kJ | 1219 kJ |
Total masti | 17 g | 12 g |
od kojih su zasićene masti | 12 g | 9 g |
od kojih su šećeri | 7.5 g | 5.5 g |
Energija kcal | 397 kcl | 291 kcl |
od kojih su mono nezasićene masti | 53 g | 39 g |
od kojih su poli nezasićene masti | 45 g | 33 g |
od kojih su trans masti | 0.33 g | 0.24 g |
Sastojci
Mešavina za testo 140 g:
šećer, PŠENIČNO brašno, komadići čokolade 7% (šećer, kakao masa, kakao-maslac, emulgator: suncokretov lecitin, aroma; ukupne s.m. kakao delova min. 43%), kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca 3,5%, aroma, kuhinjska so.
Gotova kakao glazura 75 g:
hidrogenizovana palmina mast, šećer, kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca, emulgator: suncokretov lecitin, aroma (sadrži GLUTEN i MLEKO).
Sastojci
Mešavina za testo 140 g:
šećer, PŠENIČNO brašno, komadići čokolade 7% (šećer, kakao masa, kakao-maslac, emulgator: suncokretov lecitin, aroma; ukupne s.m. kakao delova min. 43%), kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca 3,5%, aroma, kuhinjska so.
Gotova kakao glazura 75 g:
hidrogenizovana palmina mast, šećer, kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca, emulgator: suncokretov lecitin, aroma (sadrži GLUTEN i MLEKO).
Alergeni
Sadrži: Mleko, Gluten
Može sadržati: Soja, Jezgrasto voće, Jaja
Alergeni
Sadrži: Mleko, Gluten
Može sadržati: Soja, Jezgrasto voće, Jaja
Dobavljač
DR OETKER DOO
Dobavljač
DR OETKER DOO
Zemlja porekla
Mađarska
Zemlja porekla
Mađarska
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Pridržavajte se uputstva za vašu rernu!
Rerna: oko 230°C (prethodno zagrejana)
Vreme pečenja: oko 8 minuta
Potrebno je dodati:
Za testo: 2 jaja
1. Priprema testa
Prvo zagrejte rernu i podmažite modlice. Stavite kesicu sa gotovom kakao glazurom u vruću vodu 4-5 minuta (bez otvaranja). Izvadite glazuru iz vode i ostavite je 5 minuta da se ohladi. Mešavinu za testo sipajte u posudu za mešanje i dodajte 2 jaja. Mešajte metlicom za mućenje 2-3 minuta.
2. Dodavanje glazure
U testo dodajte otopljenu glazuru i mešajte metlicom za mućenje još 1 minut. Rasporedite testo u prethodno premazane modlice. Testom ispunite do ¾ sadržaja modlica.
3. Pečenje kolača
Napunjene modlice stavite na najniži nivo prethodno zagrejane rerne i pecite 8 minuta na 230°C. Ne otvarajte rernu za vreme pečenja! Nakon pečenja ostavite Lava kolač u modlicama još 5 minuta da se ohlade. Okrenite modlice sa kolačima na dezertne tanjire za posluživanje. Polako odstranite modlice. Da biste sačuvali kremasti sadržaj srca Lava kolača, služite ih tople!
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Pridržavajte se uputstva za vašu rernu!
Rerna: oko 230°C (prethodno zagrejana)
Vreme pečenja: oko 8 minuta
Potrebno je dodati:
Za testo: 2 jaja
1. Priprema testa
Prvo zagrejte rernu i podmažite modlice. Stavite kesicu sa gotovom kakao glazurom u vruću vodu 4-5 minuta (bez otvaranja). Izvadite glazuru iz vode i ostavite je 5 minuta da se ohladi. Mešavinu za testo sipajte u posudu za mešanje i dodajte 2 jaja. Mešajte metlicom za mućenje 2-3 minuta.
2. Dodavanje glazure
U testo dodajte otopljenu glazuru i mešajte metlicom za mućenje još 1 minut. Rasporedite testo u prethodno premazane modlice. Testom ispunite do ¾ sadržaja modlica.
3. Pečenje kolača
Napunjene modlice stavite na najniži nivo prethodno zagrejane rerne i pecite 8 minuta na 230°C. Ne otvarajte rernu za vreme pečenja! Nakon pečenja ostavite Lava kolač u modlicama još 5 minuta da se ohlade. Okrenite modlice sa kolačima na dezertne tanjire za posluživanje. Polako odstranite modlice. Da biste sačuvali kremasti sadržaj srca Lava kolača, služite ih tople!
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Lava kolač 215g
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Lava kolač 215g