• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP

Visa nagradna igra


01.aprila 2018. u svim Maxi, Tempo i Shop&Go objektima  počela je nagradna igra “ Visa vas vodi na FIFA World CupTM ” u.

Za svaki račun preko 700 dinara koji se plati beskontaktnom Visa karticom ili putem mobilne aplikacije za beskontaktno plaćanje dobijate pravo na učestvovanje u nagradnoj igri koja će trajati do 30.04.2018. Dva srećna dobitnika, kao glavnu nagradu, dobiće putovanje na Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji!
 
Pravilnik nagradne igre možete videti ovde.
 


Najčešće postavljana pitanja


Koji je period trajanja nagradne igre, a koji je period trajanja registracije transakcija:

Ova nagradna igra se organizuje na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije) u periodu od 01. do 30. aprila 2018. godine, a registracija transakcija počinje 01. aprila u 00:01h, i završava se 29. aprila u 23:59h.
 
Da li mogu da učestvujem u Nagradnoj igri?

Da, ukoliko ste punoletno fizičko lice sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije), i posedujete Visa beskontaktnu karticu (Visa Infinite, Visa Platinum, Visa Gold, Visa Classic и Visa Еlectron) izdatu od strane banaka u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i/ili ukoliko imate važeću aplikaciju za beskontaktno plaćanje povezanom sa Visa beskontaktnom karticom.
Pravo učešća nemaju korisnici Visa poslovnih kartica tj. pravna lica i korisnici Visa kartica izdatih od strane banaka van teritorije Republike Srbije, kao i na teritoriji Kosova i Metohije, kao ni lica zaposlena kod priređivača i u privrednom društvu Delhaize Serbia d.o.o. Beograd, kao i članovi njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).
 
Koje se vrste transakcija mogu registrovati u ovoj nagradnoj igri?

Mogu se registrovati samo beskontaktne transakcije Visa karticama (Visa Infinite, Visa Platinum, Visa Gold, Visa Classic i Visa Electron) ili mobilnim telefonom koji sadrže važeću Visa aplikaciju za beskontaktno plaćanje napravljene u Maxi, Shop&Go i Tempo prodavnicama.
 
Kako mogu da učestvujem u Nagradnoj igri?

Učesnici koji putem gorenavedenih Visa kartica ili mobilnih telefona koji sadrže važeću Visa aplikaciju za beskontaktno plaćanje, beskontaktnim putem izvrše pojedinačnu kupovinu u Maxi, Shop&Go i Tempo prodavnicama u minimalnoj vrednosti od 700.00 RSD, na kasi zajedno sa fiskalnim računom dobijaju i nefiskalni isečak koji sadrži jedinstven kod.
 
Potrošač postaje učesnik nagradne igre slanjem jedinstvenog koda putem SMS poruke na četvorocifreni broj 4488. SMS poruka se tarifira po ceni standardnog SMS-a za MTS,VIP i Telenor mrežu. Učesnik je dužan da sačuva i fiskalni račun sa isečkom kao dokaz o kupovini.
 
Koje su nagrade?

Nagradni fond se sastoji od dve glavne nagrade, i to:
1. Putovanja za dve osobe u Rusiju, grad Sankt Petersburg na utakmicu R16 faze (osmina finala) FIFA Svetskog prvenstva 2018 od 01.07. – 05.07.2018.
 
2. Putovanje za dve osobe u Rusiju, Moskvu na utakmicu Srbija-Brazil u okviru grupne faze FIFA Svetskog prvenstva 2018 u periodu od 25.06. – 29.06.2018.
 
Svaka od nagrada podrazumeva: 
- Avio prevoz
- 4 noćenja u luksuznoj dvokrevetnoj hotelskoj sobi sa doručkom.
- Dobrodošlica na aerodromu, prevoz do hotela.
- Planirane grupne aktivnosti.
- Prevoz do stadiona na kojem će se održati utakmica i prevoz do hotela nakon završetka utakmice.
- 2 ulaznice za fudbalsku utakmicu (FIFA kategorija 1) sa dobrodošlicom pre početka utakmice koja uključuje mogućnost pravljenja kruga oko terena, pristup iza fudbalskog igrališta, fotografisanje sa maskotom, mogućnost uživog snimanja u trajanju od 10 sekundi.
- Asistenciju osoblja za podršku tokom trajanja utakmice na ruskom i engleskom jeziku.
 
Kada će biti izvučeni i objavljeni dobitnici nagradne igre?
 
Izvlačenje dobitnika 2 glavne nagrade biće izvršeno 30.04.2018. Objavljivanje dobitnika glavne nagrade biće vršeno na internet strani www.rs.visa.com najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika glavne nagrade.
 

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak