Maxi zov divljine

U okviru novog loyalty programa za naše potrošače od 3 do 99 godina organizujemo zanimljivu edukativnu aktivaciju - MAXI ZOV DIVLJINE u kojoj će na zabavan način imati priliku da se upoznaju sa životnjskim svetom.

Potrošače pozivamo da naprave račun od minimum 700 dinara uz jedan od obeleženih proizvoda (Medeno srce, Galeb mlečna čokolada, Eurocrem, Nectar Family, Buzzz, Moja kravica, Hipp hrana za bebe) sakupe 108 zanimljivih multimedijalnih kartica o životinjama, popune album i osvoje dnevnu kartu za ZOO vrt ili čak godišnje ulaznice za celu porodicu, ukoliko budu u 50 najbržih u popunjavanju albuma.

Posebnu zanimljivost za potrošače čine same kartice i njihov multimedijalni sadržaj. Uz poseban čitač kartice moguće je čuti kako određene životinje zvuče, a posebnu atrakciju predstavljaju tzv. Velikih 5, odnosno pet kartica sa pet velikih afričkih životinja. Ove kartice kada su skenirane otkrivaju posebno iznenađenje za posmatrače. :)

Takođe, Velikih 5 su i deo nagradnog konkursa u kojem pozivamo potrošače da se fotografišu sa ovih pet kartica, a najkreativnije učesnike nagrađujemo godišnjim ulaznicama za ZOO vrt za celu porodicu!

Zov divljine počinje 17.08. i traje do 11.10.2017. ili do isteka zaliha.

Foto konkurs će biti dostupan na Maxi Facebook stranici od 01.09.2017.

Radujemo se igranju sa našim potrošačima i nadamo se da će se naš Zov divljine daleko čuti!