MAXI UPOZORAVA KUPCE NA ZLOUPOTREBU BRENDA

Ovim putem želimo da obavestimo i upozorimo kupce da je došlo do zloupotrebe brenda Maxi i to tako što je otvoren sajt putem koga se potrošači pozivaju da učestvuju u navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu i osvoje vaučere za kupovinu u određenom iznosu. Kompanija Delez Srbija i Maxi apeluju na svoje kupce da ne učestvuju u pomenutoj navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu na ovom, ili bilo kom drugom neovlašćenom sajtu kako ne bi došli u situaciju da budu deo bilo kakvih nelegalnih inicijativa ili žrtve prevare.

 

Jos jednom napominjemo da kompanija Delez Srbija koja je vlasnik maloprodajnog formata Maxi ne stoji iza sporne nagradne igre, odnosno konkursa, te da pravnim putem preduzima sve neophodne mere ka nadležnim institucijama kako bi se zaustavilo i sankcionisalo  pomenuto grubo kršenje prava intelektualne svojine.

 

Svi nagradni konkursi i nagradne igre koje organizuje Maxi objavljuju se isključivo putem jedine zvanične Maxi veb stranice: http://maxi.rs/ odnosn Maxi Fejsbuk stranice:  https://www.facebook.com/Maxi.Srbija/?fref=ts.

 

Stalo nam je da naši potrošači ni na koji način ne budu dovedeni u zabludu. Molimo sve potrošače da obrate pojačanu pažnju i ne uzimaju učešće u ovom i sličnim navodnim nagradnim konkursima, odnosno navodnim nagradnim igrama.