MAXI OBELEŽIO MEĐUNARODNI DAN DETETA

Beogradski predškolci učili o zdravoj ishrani

Mališani beogradskog vrtića „Biser“ uz podršku Maxi supermarketa i Iceberg Salat Centra obeležili su svoj dan- Međunarodni dan deteta. Tom prilikom učili su  o zdravoj ishrani, koliko je ona važna za srećno i bezbrižno detinjstvo, kao i kako izgleda dan na njivi, šta se radi u plasteniku i koliko je truda potrebno da njihovo omiljeno povrće dođe od bašte do trpeze.  

„Zdrav izbor počinje kod kuće, a obaveza je svih nas da budemo saveznici roditeljima kako bi naša deca prihvatila prave životne vrednosti i naučila šta je dobro, posebno u ishrani. Kroz igru deca najbolje uče i zahvalni smo našem dobavljaču Iceberg Salat Centru koji je pomogao da svi zajedno budemo još bolji komšija koji na prvom mestu misli o našin najmlađima“, istako je Nikola Papak, menadžer korporativnih komunikacije kompanije Delez Srbija.

"Projekat "Mali poljoprivrednici" pokrenuli smo kako bismo edukovali najmlađe i pomogli im da zavole zdravu ishranu i saznaju odakle njihovo omiljeno povrće dolazi. Do sada u našem projektu je učestvovalo više od 1.200 mališana iz beogradskih vrtića i osnovnih škola koji su učili kako se sadi salata u bašticama pripremljenih specijalno za njih", rekla nam je Marjana Krasić vođa projekta "Mali poljoprivrednici".