• Brza kupovina
  • Spiskovi  

Retail Management Training Program
 
Kompanija Delhaize Serbia objavljuje konkurs za talent program Retail Management Training  #DareToBeaLion! Konkurs je otvoren od 23. septembra do 23. oktobra, a svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na https://posao.delhaize.rs/
 
Kroz proces selekcije biće izabrani polaznici buduće generacije programa koji će imati prilike da svoju karijeru grade u okviru Sektora operacija u vodećoj kompaniji u retail industriji.
 
 O programu 
 
Retail Management Training program se odvija u 4 faze, gde se nakon svake od faza vrši evaluacija polaznika i donosi se odluka o spremnosti za prelazak u narednu fazu programa.
 
Faza I – Početna stanica na putu kroz program jeste pozicija vođe smene u nekoj od naših prodavnica Maxi formata. Faza traje 6 meseci, za vreme kojih će polaznici imati priliku da provedu po 3 meseca u 2 različite prodavnice i da na taj način što bolje ovladaju veštinama naophodnim za obavljanje ovog posla, kako bi mogli da ih nadograđuju kroz naredne faze programa.
 
Faza II – Ukoliko se nakon prve faze proceni da su polaznici stekli znanja i veštine neophodne za prelazak u sledeću fazu, nar
ednih šest meseci provode na poziciji zamenika poslovođe u prodavnicama Maxi ili Shop&Go formata. Faza traje 6 meseci za vreme kojih će polaznici ponovo provesti po 3 meseca u 2 različite prodavnice. 
 
Faza III –  Nakon procene da je polaznik ovladao zaduženjima koje obuhvata pozicija zamenika poslovođe i da je spreman da pređe u sledeću fazu programa, polaznik narednih 6 meseci provodi na poziciji poslovođe u nekoj od prodavnica Maxi ili Shop&Go formata. Kao i u prethodnim fazama, polaznik će za vreme trajanja faze biti u prilici da vodi 2 različite prodavnice.
 
Po završetku treće faze, polaznik ima priliku da svoju karijeru nastavi u okviru Sektora operacija ili se pak odluči  za neki od drugih Sektora u kompaniji Delhaize Serbia u skladu sa veštinama, znanjima i ličnim preferencijama samog polaznika. 
 
Faza IV - Polaznici koji svoju karijeru nastavljaju u Sektoru operacija prelaze u četvrtu fazu programa koja podrazumeva shadowing sa kolegama koji rade na poziciji Distrikt menadžera, gde se uz direktnu saradnju sa kolegama na najbolji način stiče uvid u zaduženja, ali i uči sam posao od ljudi sa dugogodišnjim iskustvom. 
 
Po završteku programa polaznici koji su uspešno prošli kroz sve faze imaju priliku da karijeru dalje grade na poziciji Distrikt menadžera ili nekoj od pozicija supervizorskog ili menadžerskog nivoa u okviru Službe podrške i Lanca snabdevanja. 
 
Uslov za kandidate je da imaju završen fakultet i manje od dve godine radnog iskustva. Takođe, neophodno je da kandidati dobro poznaju engleski jezik, imaju razvijene komunikacione veštine, pokazuju inicijativu, kao i spremnost za učenje i kontinuirano usavršavanje. 
Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti do 23. oktobra na linku: https://posao.delhaize.rs/

#DareToBeaLion
 

Igor Stanković, 26 godina
 
Tragajući za prvim radnim iskustvom, nakon završenog fakulteta, prijavio sam se za Retail Management Training program kompanije Delhaize Serbia. Sam koncept programa mi je bio glavni motiv za prijavu, jer pruža puno prilika za dokazivanje i ima unapred utvrđen plan razvoja. Pozicije koje sam u proteklih godinu dana obavljao u okviru maloprodaje su mi donele mnogo izazova na svakodnevnom nivou, ali i dinamično okruženje u kojem postoji puno mogućnosti za sticanje novih znanja i veština. U okviru programa postoje tromesečne i polugodišnje evaluacije koje s utu da usmere na kojim poljima treba dodatno raditi, što predstavlja veoma bitnu stvar za razvoj. Ukoliko ste ambiciozni, željni dokazivanja i interesuje vas maloprodaja ovo je pravi program i kompanija za vas. 
 

Dijana Novaković, 28 godina
 
Retail Management Trainee program videla sam kao jedinstvenu priliku da svoj profesionalni razvoj zapo;nem u jednom velikom kompaniji kao sto je Delhaize Serbia. Ovaj program je idealna polazna tačka za sve mlade, ambiciozne i obrazovane ljude bez radnog iskustva da upoznaju srce maloprodajne mreže i poslovanja, nakon čega mogu dobiti priliku da nastave da grade svoje karijere ka menadžerskim i liderskim pozicijama u kompaniji. Ono sto je meni značilo tokom programa je to da je svako od nas dobio individualni plan razvoja, u okviru kojeg su postoji brojni treninzi i aktivnosti, koje su nam pomogle u prevazilaženju svakodnevnih izazova, ali i u radu na projektima. Kroz rad u maloprodaji dobili smo priliku da razvijemo svoja znanja i veštine ubrzanim tempom, a  verujem da će nam iskustvo u prodavnicama doneti izuzetnu prednost u radu u nastavku karijere.
 

Marijana Sebić, 30 godina
 
Drago mi je što sam deo Retail Management Training program i što sam deo kompanije koja mladim i obrazovanim ljudima sa malo radnog iskustva pruža mogućnost da grade svoje karijere i napreduju ka menadžerskim i liderskim pozicijama. Ovaj program je doprineo da upoznam veliki broj ljudi, da steknem iskustvo i proširim svoja znanja i veština. Velika prednost samog programa je što se sastoji od nekoliko faza i što se postepeno napreduje i iz ovih razloga bih ovaj program preporučila budućim polaznicima.
 

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak