• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

ŠTA JE MAXI MOBILE?MAXI MOBILE JE NOVA MAXI USLUGA SA JEDINSTVENIM MODELOM KOJA VAM OMOGUĆAVA DA OSTVARITE POGODNOSTI ZA RAZGOVORE, PORUKE I INTERNET.


Maxi mobile Vam daje bonus kredit do 1.000 dinara i 1.000 MB internet saobraćaja u toku kalendarskog meseca i neograničen i besplatan saobraćaj u okviru Maxi mobile paketa.

Od 06. jula 2016, kupovinom u Maxi i Shop&Go prodavnicama u iznosu preko 500 RSD, i jednom dopunom od minimum 200 RSD u kalendarskom mesecu, dobijate bonus kredit u iznosu od 100 dinara i 100 MB internet saobraćaja.

Bonus kredit možete iskoristiti u roku od 7 dana od aktivacije u nacionalnom saobraćaju, ali bonus kredit ne važi za roming, internacionalne razgovore, kao ni za usluge sa dodatom vrednošću.

Na ovaj način možete aktivirati bonus 10 puta u toku jednog kalendarskog meseca.

Pored ovoga, dajemo Vam neograničen i besplatan saobraćaj koji uključuje razgovor i slanje SMS poruka u okviru Maxi mobile paketa, a ne uključuje usluge sa dodatnom vrednošću, internacionalni i roming saobraćaj, i saobraćaj ka drugim mrežama: Vip, MTS i Telenor.

Period trajanja neograničenog saobraćaja u okviru Maxi mobile paketa je 3 meseca. Da biste produžili besplatan saobraćaj, morate da imate barem jednu dopunu od minimum 200 dinara u toku 3 meseca.

Kupite čarobni Maxi broj za 200 dinara i na pripejd kartici dobijate 200 dinara bonus kredita.

Vaš kredit možete jednostavno dopuniti elektronskom dopunom u Maxi i Shop&Go prodavnicama širom Srbije, kao i na svakom kiosku, pumpi ili drugom prodajnom mestu u Srbiji koje ima mogućnost elektronske dopune.

Registracija Maxi mobile prepaid korisnika

Maxi mobile prepaid korisnici imaju mogućnost da registruju svoj broj u svim Vip mobile centrima širom Srbije. Sve registrovane Maxi mobile prepaid kartice mogu bez smetnje dobiti zamensku karticu sa istim brojem u slučaju gubitka ili krađe.

Uslugu pruža Vip mobile d.o.o. Novi Beograd Usluge pruža Vip mobile d.o.o. Milutina Milankovića 1ž, 11070 Novi Beograd.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak