Maxi logoMaxi logo
  • Prolećna fritata

Prolećna fritata

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Studentski obrok
Glavno jelo
Prolećna fritata

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 1 kom. biberа
  • 1 kom. crnog luka
  • 2 kom. belоg luka
  • peršunovог lista
  • so
  • 4 kom. jaja
  • 100 g spanaća
  • 100 g šampinjona
  • 40 ml mleka

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni
    500 gr
    59,99 RSD/kilogram
    30,00 RSD
    7221273
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
    7221219
  • Zac bilj persun 15g Maxi Pijaca
    15 gr
    3332.67 rsd/Kg
    49,99 RSD
    7306265
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    25.5 rsd/kom
    254,99 RSD
    7518479
  • Započni pripremu

    Na maslacu u tiganju pržite crni luk dok ne postane staklast, dodajte šampinjone, blanširani spanać ili blitvu i bei luk, te pržite još dva minuta, a zatim dodajte i začine. Sipajte preko povrća umućena jaja sa vodom ili mlekom. Ostavite tiganj dva-tri minuta na ringli, a zatim ga prebacite u rernu, koja je uključena na 200 stepeni i to samo gornji grejač. Fritatu pecite tri-četiri minuta ili dok se gornja strana ne ispeče. Gotovu fritatu preklopite tanjirom i prevrnite tiganj kako bi fritata ispala na tanjir.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Studentski obrok
    Doručak
    Proleće,Leto
    Glavno jelo
    • Prolećna fritata

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni
    500 gr
    59,99 RSD/kilogram
    30,00 RSD
    7221273
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
    7221219
  • Zac bilj persun 15g Maxi Pijaca
    15 gr
    3332.67 rsd/Kg
    49,99 RSD
    7306265
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    25.5 rsd/kom
    254,99 RSD
    7518479