Račun zaokruži, život produži

Račun zaokruži, život produži


U Srbiji se svake godine rodi 65 000 dece, od kojih je 4 000 prevremeno rođenih beba, a čak njih sedam svakoga dana zahteva neki vid intenzivne nege. U želji da se prevremeno rođenim bebama obezbede najbolji uslovi za početak života, UNICEF je pokrenuo kampanju „Tako mali da bi u srce stali“ koja ima za cilj prikupljanje sredstava za opremanje i modernizaciju neonatologija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. 

U okviru ove kampanje uspostavljeno je partnerstvo sa kompanijom Delez Srbija, zahvaljujući kojem je svim građanima omogućeno da pruže podršku, budu solidarni i pomognu ovim malim herojima da se lakše izbore sa izazovima sa kojima se suočavaju odmah po dolasku na svet. 

U svim Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama širom Srbije kupci imaju priliku da zaokruže svoj račun do iznosa koji žele i na taj način doniraju sredstva za opremanje i modernizaciju neonatoloških odeljenja u zemlji. 

•    Pri plaćanju gotovinom, donacija za ovu kampanju se može se izvršiti zaokruživanjem računa do željenog iznosa. 
•    U slučaju plaćanja platnom karticom, donacija se može izvršiti naknadnom uplatom željenog iznosa u gotovini na kasi. 

Podršku kampanji „Tako mali da bi u srce stali“ pružilo je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.