• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Širok asortiman
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Dostava u vremenskim okvirima od 2h
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

Retail Management Traineeship

Retail Management Traineeship je program za mlade talente u toku koga polaznici stiču znanja kroz niz posebno kreiranih treninga i praktičan rad na različitim pozicijama u okviru maloprodaje, a sa ciljem da po završetku programa preuzmu neku od rukovodećih pozicija u jednoj od naših Maxi, Mega Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnica. 

Početna stanica na ovom uzbudljivom razvojnom putovanju jeste pozicija Koordinatora odeljenja, nakon određenog vremena Šefa odeljenja, a zatim i Menadžera objekta.

Svi polaznici na početku programa dobijaju plan rada koji će im koristiti da zajedno sa svojim mentorom prate lični razvoj i napredak. Svaka od faza programa uključuje soft skills treninge, kao i treninge za razvoj funkcionalnih veština koje potom primenjuju u praksi. 

Po uspešnom završetku programa, polazniku se otvaraju nove mogućnosti za dalji karijerni razvoj, kako u sektoru Operacija, tako i u drugim sektorima kompanije Delez Srbija, u zavisnosti od preferencija i pokazanih znanja i veština samog polaznika. 

Uslov za kandidate je da imaju završen najmanje IV stepen stručne spreme (poželjno VI ili VII stepen stručne spreme) i ne više od tri godine radnog iskustva.
Idealan kandidat je komunikativan, spreman da preuzme inicijativu, kontinuirano uči i usavršava se. 
Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti do 11. oktobra na posao.delhaize.rs

Prijavi se i postani Delhaize Serbia Menadžer budućnosti!
 

Igor Stanković, 26 godina
 
Tragajući za prvim radnim iskustvom, nakon završenog fakulteta, prijavio sam se za Retail Management Training program kompanije Delhaize Serbia. Sam koncept programa mi je bio glavni motiv za prijavu, jer pruža puno prilika za dokazivanje i ima unapred utvrđen plan razvoja. Pozicije koje sam u proteklih godinu dana obavljao u okviru maloprodaje su mi donele mnogo izazova na svakodnevnom nivou, ali i dinamično okruženje u kojem postoji puno mogućnosti za sticanje novih znanja i veština. U okviru programa postoje tromesečne i polugodišnje evaluacije koje s utu da usmere na kojim poljima treba dodatno raditi, što predstavlja veoma bitnu stvar za razvoj. Ukoliko ste ambiciozni, željni dokazivanja i interesuje vas maloprodaja ovo je pravi program i kompanija za vas. 
 

Dijana Novaković, 28 godina
 
Retail Management Trainee program videla sam kao jedinstvenu priliku da svoj profesionalni razvoj zapo;nem u jednom velikom kompaniji kao sto je Delhaize Serbia. Ovaj program je idealna polazna tačka za sve mlade, ambiciozne i obrazovane ljude bez radnog iskustva da upoznaju srce maloprodajne mreže i poslovanja, nakon čega mogu dobiti priliku da nastave da grade svoje karijere ka menadžerskim i liderskim pozicijama u kompaniji. Ono sto je meni značilo tokom programa je to da je svako od nas dobio individualni plan razvoja, u okviru kojeg su postoji brojni treninzi i aktivnosti, koje su nam pomogle u prevazilaženju svakodnevnih izazova, ali i u radu na projektima. Kroz rad u maloprodaji dobili smo priliku da razvijemo svoja znanja i veštine ubrzanim tempom, a  verujem da će nam iskustvo u prodavnicama doneti izuzetnu prednost u radu u nastavku karijere.
 

Marijana Sebić, 30 godina
 
Drago mi je što sam deo Retail Management Training program i što sam deo kompanije koja mladim i obrazovanim ljudima sa malo radnog iskustva pruža mogućnost da grade svoje karijere i napreduju ka menadžerskim i liderskim pozicijama. Ovaj program je doprineo da upoznam veliki broj ljudi, da steknem iskustvo i proširim svoja znanja i veština. Velika prednost samog programa je što se sastoji od nekoliko faza i što se postepeno napreduje i iz ovih razloga bih ovaj program preporučila budućim polaznicima.
 

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak