• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Supa/čorbe
  • Kuhinja: Mediteranska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Posni obrok
  • Sezonа: Leto

Pošalji ovaj recept

Tradicionalni gaspaćo
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 2 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • bosiljка
  • 2 kom. belоg luka
  • 1 kom. krastavca
  • 1 kom. limuna
  • 500 g paradajza
  • 20 ml maslinovog ulja
  • so
  • 1 kom. paprikе
  • 300 g pelata
Tradicionalni gaspaćo
Priprema

Svež paradajz potopite u ključalu vodu na 2-3 minuta. Ohladite ga, oljuštite mu koru i krupno iseckajte. Potom ga stavite u blender sa belim lukom i pelatom. Kada smesa postane glatka, dodajte joj crni luk, zelenu papriku i krastavac, sok od limuna i maslinovo ulje. Začinite solju i biberom i ostavite da se ohladi u frižideru. Servirajte čorbu sa krutonima.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak