• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Taljatele sa čeri paradajzom i bosiljkom

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Italijanska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Taljatele sa čeri paradajzom i bosiljkom
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • bosiljка
  • 400 g čeri paradajza
  • 4 kom. belоg luka
  • 200 g parmezana
  • 50 ml maslinovog ulja
  • so
  • 500 g taljatela
Taljatele sa čeri paradajzom i bosiljkom
Priprema

Dok se taljatele kuvaju u slanoj vodi, isecite čeri paradajz na polovine i stavite u manju činiju. Dodajte sitno iseckan beli luk, usitnjen bosiljak, maslinovo ulje, so i biber. Skuvane taljatele ocedite i preručite u veću činiju za serviranje. Preko njih sipajte paradajz u marinadi, dobro promešajte i pospite rendanim parmezanom.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak