• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Rižoto sa tartufima i parmezanom

Lako
Visok
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Supa/čorbe
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Vegetarijanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Rižoto sa tartufima i parmezanom
Lako
Visok
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 20 g belih tartufa
  • 30 g maslaca
  • 100 ml belog vina
  • 2 kom. belоg luka
  • 1 kom. crnog luka
  • 10 ml maslinovog ulja
  • 300 g pirinča
  • 2 kom. pileće supe
  • 100 g parmezana
  • so
Priprema

U lonac sipajte maslinovo ulje i dodajte sitno iseckan crni luk, a zatim i pirinač. Prelijte vinom i dinstajte dok vino ne ispari. Potom pirinač prelijte sa 400 ml pileće supe, dodajte beli luk, so i biber. Povremeno promešajte rižoto dolivajući postepeno ostatak supe. Nakon 15 minuta rižoto sklonite s vatre, umešajte maslac i poslužite sa rendanim tartufima i parmezanom.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak