• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Meksička tortilja sa piletinom, povrćem i crvenim pasuljem

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Meksička tortilja sa piletinom, povrćem i crvenim pasuljem
Lako
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 5 ml čili sosa
  • 150 g kukuruza šećeraca
  • 150 g crvenog pasulj
  • 5 g aleve parike
  • 250 g pilećeg filea
  • 2 kom. paprike
  • so
  • 2 kom. tortilja
Meksička tortilja sa piletinom, povrćem i crvenim pasuljem
Priprema

Piletinu narežite na trake ili kockice. Začinite je začinom po želji. Zagrejte tiganj sa malo ulja i pržite piletinu na srednjoj temperaturi. Kada je piletina skoro gotova, izrežite crvenu i zelenu papriku na trakice i dodajte u piletinu. Nakon tri-pet minuta dodajte i kukuruz šećerac i crveni pasulj iz konzerve. Dodajte malo čili sosa, mlevenu papriku i so. Na laganoj vatri ostavite da se kuva još oko dva minuta. Na vrelom tiganju ispecite tortilje sa obe strane da se zarumene i zagreju. Postavite tortilje na tanjir, stavite listove zelene salate i na sredini stavite sadržaj iz tiganja. Urolajte tortilje i probodite čačkalice kroz sredinu da se ne bi razmotale.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak