Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 1.4.2024.

Maxi logoMaxi logo
  • Jagnjeći vrat
Jagnjeći vrat

Jagnjeći vrat

Teško
> 60 min
0/5
Visok

Sastojci zaOsoba/e

1 procija
  • 200 ml belog vina
  • biberа
  • 1 kom. nane
  • 0,3 kg svinjskog mesa od vrata
  • 5 kom. peršuna
  • 50 ml preliva od jagode
  • so
  • 10 g šećera
  • 200 ml belog vina
  • biberа
  • 1 kom. nane
  • 0,3 kg svinjskog mesa od vrata
  • 5 kom. peršuna
  • 50 ml preliva od jagode
  • so
  • 10 g šećera

Započni pripremu

Dobro operite vrat. Osušite ga i utrljajte so, šećer, biber, peršun, nanu i beli luk. Stavite vrat u nauljeni pleh i pecite na 250 stepeni oko sat vremena. Potom prelijte sa 200 ml belog vina i vratite da se peče još sat vremena. Servirajte i ukrasite prelivom od jagoda. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Uskršnja trpeza
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo

Kupi proizvode za 1 porciju

  • Vino Chardonnay classic 0.75l
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7301656
  • Zac bilj nana 15g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7306247
  • Svinjski vrat bk
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7222083