• Pronalaženje prodavnice
Nazad

Hleb od četiri vrste brašna

Lako
Nizak
Više od 60 min

Thank you for your rating[SR]

An error occurred[SR]

You have already rated this [SR]

  • Jela: Hleb i peciva
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Užina
  • Prilika: Slavska trpeza
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Hleb od četiri vrste brašna
Lako
Nizak
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 8 Porcije +
  • 50 g ječmenog brašna
  • 150 g ražanog brašna
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 30 g semenki suncokreta
  • 1 kom. soda bikarbona
  • so
  • 100 g heljdinog brašna
  • 50 g speltinog brašna
Hleb od četiri vrste brašna
Priprema

Sve sastojke pomešajte i testo ostavite da odstoji 30 minuta pre pečenja. Ugrejte rernu na 200 stepeni, a na radnoj površini posutoj brašnom oblikujte okruglu veknu i nožem je zarežite unakrsno dva puta. Hleb od četiri vrste brašna pecite 60 minuta na 180 stepeni.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak