Here is Product Details Sticky Short Info
C
C Fix Sarma i punjena paprika 50g
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Brzo i lako pripremite tradicionalne punjene paprike sa mlevenim mesom i C "Idejom za" punjene paprike i sarmu. Osetite veličanstven i autentičan ukus pažljivo odabranog sušenog povrća uzgajanog na suncu.
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 8.33 g |
Energija kj | 1076 kJ | 89.63 kJ |
Total masti | 3.8 g | 0.32 g |
od kojih su zasićene masti | 1.2 g | 0.1 g |
Ugljeni hidrati | 39.7 g | 3.31 g |
od kojih su šećeri | 12.2 g | 1.02 g |
Energija kcal | 255 kcl | 21.24 kcl |
So | 27.4 g | 2.28 g |
Belančevine | 10.4 g | 0.87 g |
Dijetska vlakna | 10.1 g | 0.84 g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | 8.33 g |
Energija kj | 1076 kJ | 89.63 kJ |
Total masti | 3.8 g | 0.32 g |
od kojih su zasićene masti | 1.2 g | 0.1 g |
Ugljeni hidrati | 39.7 g | 3.31 g |
od kojih su šećeri | 12.2 g | 1.02 g |
Energija kcal | 255 kcl | 21.24 kcl |
So | 27.4 g | 2.28 g |
Belančevine | 10.4 g | 0.87 g |
Dijetska vlakna | 10.1 g | 0.84 g |
Sastojci
so 26,5%, sušeno povrće 16% (crni luk, paradajz u prahu, krompirove ljuspice), začini 15,6% (mlevena začinska paprika, peršun list, mleveni crni biber, beli luk u
prahu), kukuruzni skrob, pšenično brašno, jaja u prahu, šećer, ekstrakti kvasca, arome (sadrži mleko i soju). Može da sadrži celer.
Sastojci
so 26,5%, sušeno povrće 16% (crni luk, paradajz u prahu, krompirove ljuspice), začini 15,6% (mlevena začinska paprika, peršun list, mleveni crni biber, beli luk u
prahu), kukuruzni skrob, pšenično brašno, jaja u prahu, šećer, ekstrakti kvasca, arome (sadrži mleko i soju). Može da sadrži celer.
Alergeni
Sadrži: Soja, Mleko, Jaja
Može sadržati: Celer
Alergeni
Sadrži: Soja, Mleko, Jaja
Može sadržati: Celer
Dobavljač
NESTLE ADRIATIC S DOO BEOGRAD-
Dobavljač
NESTLE ADRIATIC S DOO BEOGRAD-
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Dodati za Sarmu: 500g junećeg mlevenog mesa, 1 manja glavica kiselog kupusa (6 listova), 100g pirinča, 1 kašika slatke začinske paprike, hleb.
Dodati za Punjene paprike: 500 g junećeg mlevenog mesa, 6 žutih paprika babura srednje veličine, 100 g pirinča, 1 kašika slatke začinske paprike, hleb.
Priprema za Sarmu: Sadržaj kesice rastvoriti u 100ml mlake vode i ostaviti da odstoji 10 min. 2. Smešu pomešati sa 500g mlevenog mesa i 100g prethodno opranog pirinča. 3.
Kašiku fila staviti na list kupusa, formirati sarmu. Formirane sarme posuti kašikom slatke začinske paprike, zaliti vodom dok ne budu potopoljene. 4. Zagrejati do ključanja, a
zatim kuvati u polupokrivenoj šerpi 90 min na umerenoj vatri. 5. Služiti uz 6 kriški hleba.
Priprema za Punjene paprike: Sadržaj kesice rastvoriti u 100ml mlake vode i ostaviti da odstoji 10 min. 2. Smešu pomešati sa 500g mlevenog mesa i 100g prethodno opranog
pirinča. 3. Paprike prethodno očišćene od semena napuniti filom i zatvoriti sa kolutom krompira ili paradajza. Napunjene paprike posuti kašikom slatke začinske paprike i zaliti
vodom dok ne budu potopljene. 4. Zagrejati do ključanja, a zatim kuvati u polupokrivenoj šerpi 60 min na umerenoj vatri. 5. Služiti uz 6 kriški hleba.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Dodati za Sarmu: 500g junećeg mlevenog mesa, 1 manja glavica kiselog kupusa (6 listova), 100g pirinča, 1 kašika slatke začinske paprike, hleb.
Dodati za Punjene paprike: 500 g junećeg mlevenog mesa, 6 žutih paprika babura srednje veličine, 100 g pirinča, 1 kašika slatke začinske paprike, hleb.
Priprema za Sarmu: Sadržaj kesice rastvoriti u 100ml mlake vode i ostaviti da odstoji 10 min. 2. Smešu pomešati sa 500g mlevenog mesa i 100g prethodno opranog pirinča. 3.
Kašiku fila staviti na list kupusa, formirati sarmu. Formirane sarme posuti kašikom slatke začinske paprike, zaliti vodom dok ne budu potopoljene. 4. Zagrejati do ključanja, a
zatim kuvati u polupokrivenoj šerpi 90 min na umerenoj vatri. 5. Služiti uz 6 kriški hleba.
Priprema za Punjene paprike: Sadržaj kesice rastvoriti u 100ml mlake vode i ostaviti da odstoji 10 min. 2. Smešu pomešati sa 500g mlevenog mesa i 100g prethodno opranog
pirinča. 3. Paprike prethodno očišćene od semena napuniti filom i zatvoriti sa kolutom krompira ili paradajza. Napunjene paprike posuti kašikom slatke začinske paprike i zaliti
vodom dok ne budu potopljene. 4. Zagrejati do ključanja, a zatim kuvati u polupokrivenoj šerpi 60 min na umerenoj vatri. 5. Služiti uz 6 kriški hleba.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Praškasta smeša sa sušenim povrćem i začinima za pripremu Sarme/Punjene paprike
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Praškasta smeša sa sušenim povrćem i začinima za pripremu Sarme/Punjene paprike