Here is Product Details Sticky Short Info
Od nase zemlje
Kisela pavlaka u st.casi 20%mm ONZ 200g
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Kisela pavlaka u st.casi 20%mm ONZ 200g
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 851 kJ | kJ |
Total masti | 20 g | g |
od kojih su zasićene masti | 13 g | g |
Ugljeni hidrati | 3.5 g | g |
od kojih su šećeri | 2.1 g | g |
Energija kcal | 204 kcl | kcl |
So | 0.23 g | g |
Belančevine | 3 g | g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 851 kJ | kJ |
Total masti | 20 g | g |
od kojih su zasićene masti | 13 g | g |
Ugljeni hidrati | 3.5 g | g |
od kojih su šećeri | 2.1 g | g |
Energija kcal | 204 kcl | kcl |
So | 0.23 g | g |
Belančevine | 3 g | g |
Sastojci
pasterizovana PAVLAKA sa 20% mlečne masti, starter kultura za jogurt.
Sastojci
pasterizovana PAVLAKA sa 20% mlečne masti, starter kultura za jogurt.
Alergeni
Sadrži: Mleko
Alergeni
Sadrži: Mleko
Dobavljač
MLEKARA PETROV DOO
Dobavljač
MLEKARA PETROV DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati sveže na temperaturi 7C
Uslovi čuvanja
Čuvati sveže na temperaturi 7C
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 2 dana.
Veterinarski kontrolni broj: RS 14299
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 2 dana.
Veterinarski kontrolni broj: RS 14299
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 20% mlečne masti.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 20% mlečne masti.