Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Omiljene cene aktivacija

Pravila konkursa „Omiljene cene aktivacija”

1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA

Organizator nagradnog konkursa je privredno društvo Delhaize Serbia d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14, 11070 Novi Beograd, koga zastupa Miloš Jauković  (u daljem tekstu: Organizator).

2. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA KONKURSA

Nagradni konkursi se organizuje pod nazivom „Omiljene cene aktivacija” (u daljem tekstu: Konkurs). Konkurs će biti dostupan na zvaničnoj Maxi Facebook stranici (u daljem tekstu: DM).

Konkurs se organizuje na zidu Maxi Facebook stranice, u periodu od 22.10.2021. do 26.10.2021. godine. Svi zainteresovani učesnici će moći u pomenutom vremenskom periodu da učestvuju u konkursu kupovinom barem tri artikla sa Omiljenom cenom, čuvanjem računa i komentarisanjem ispod objave (u komentaru je potrebno da taguju dva prijatelja). Tri učesnika na Facebook-u, po izboru Random picker-a će dobiti priliku da osvoje poklon. Organizator je obezbedio nagradu u vidu tri vaučera u iznosu od 2000 dinara.

Konkurs se organizuje radi razonode učesnika.

3. MESTO ORGANIZOVANJA KONKURSA

Facebook konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.

4. USLOVI I OPIS UČESTVOVANJA NA FACEBOOK KONKURSU

Učestvovanje u nagradnom konkursu je besplatno i dobrovoljno.

U nagradnom konkursu može učestvovati svako punoletno lice koje ima prijavljeno prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.

Zainteresovani korisnici treba da kupe barem tri artikla sa Omiljenom cenom, sačuvaju račun i komentarišu ispod objave (u komentaru je potrebno da taguju dva prijatelja).

Učestvovanje sa lažnih profila je zabranjeno.

U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici će bez upozorenja biti diskvalifikovani.

5. MEHANIZAM NAGRADNOG KONKURSA

Da bi zainteresovani korisnici učestvovali u nagradnom konkursu, potrebno je kupe barem tri artikla sa Omiljenom cenom, sačuvaju račun i komentarišu ispod objave (u komentaru je potrebno da taguju dva prijatelja).

Svaka osoba može samo sa jednom komentarom da učestvuje u nagradnom konkursu.

6. ROK ZA PROGLAŠAVANJE POBEDNIKA

Rok za proglašavanje pobednika je do 3 dana od završetka konkursa. Pobednik se proglašava putem komentara, koji se tiču aktivacije. Dobitnici se javljaju u inbox stranice, gde će se zajedno sa organizatorom dogovoriti oko preuzimanja poklona.

7. ROK ZA PREUZIMANJE NAGRADE

Ukoliko se dobitnik ne javi Organizatoru u roku od 7 dana od proglašenja pobednika - gubi pravo na nagradu.

U slučaju da dobitnik iz bilo kog razloga odbije poklon, ili ga Organizator, iz bilo kog razloga ne može kontaktirati koristeći kontakt podatke koje mu je dobitnik dostavio, Organizator neće biti u obavezi da mu dodeli nagradu. Organizator neće biti odgovoran za slučaj da je dobitnik dao pogrešne lične podatke.

8. NAGRADA

Tri učesnika na mreži, po izboru Random picker-a, dobiće priliku da osvoje poklon. Nagrada se šalje na kućnu adresu.

Dobitnici nagradnog konkursa nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zameniti za novac, niti neku drugu materijalnu nagradu.

9. OBAVEŠTENJE O RUKOVANJU I ZAŠTITI LIČNIH PODATAKA

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji konkursa, kao ni članovi užih porodica ovih lica.

Prijavljivanjem za učešće u konkursu učesnici prihvataju u celosti ova Pravila koja će učesnicima biti dostupna u okviru aplikacije. Učesnici slanjem svojih podataka daju pristanak za obradu ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018).

10. LIČNI PODACI

Prijavljivanjem za učešće u nagradnom konkursu učesnik daje saglasnost Organizatoru da njegove lične podatke. Organizator može da prikuplja i obrađuje u marketinške svrhe, te za potrebe statističke obrade. Lični podaci biće korišćeni u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka i isključivo za navedenu svrhu. Učesnik je ovlašćen da se u svakom trenutku usprotivi korišćenju svojih ličnih podataka u marketinške svrhe, te da zahteva da mu se omogući uvid, dopuna, ispravka i brisanje ličnih podataka, kao i da povuče datu saglasnost. Ostvarivanje prava na brisanje ličnih podataka učesnika, te povlačenje date saglasnosti smatraće se odustajanjem od učešća u konkursu. Navedena prava učesnik može ostvariti slanjem takvog zahteva Organizatoru u Inbox Facebook/Instagram stranice.

11. PREKID KONKURSA

Konkurs se može prekinuti jedino u slučaju više sile o čemu će učesnici odmah biti obavešteni putem pisanog obaveštenja na Maxi Facebook strani.

U Beogradu, 22.10.2021. godine