• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Širok asortiman
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Dostava u vremenskim okvirima od 2h
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

Kuvam za promenu

Ako postoji jedan jedini savet koji bi vam dali svi ljudi koji se zdravo hrane, bio bi to da pripremate hranu kod kuće! A kada na to dodamo nedeljno pripremanje hrane dobijamo dobitnu kombinaciju! Izdvajanje vremena nedeljom popodne za pripremu ukusnih jela za predstojeću radnu nedelju će vam uštedeti mnogo vremena, novca, živaca, i dati vam energije i uspeha, na svim životnim ciljevima!

Za sve vas koje muče pitanja poput “Šta da jedem danas?”, „Kako da skuvam neko jelo?„, “Šta da kupim od namirnica?”, „Koliko čega?„, smo u saradnji sa Moj Ritual food blogom kreirali plan i program i kuvanje učinili dostupnijim, održivijim i sastavnim delom života u obliku rituala u kojima zapravo možete da uživate. Predstavljamo vam program Kuvam za promenu, i činimo da vaša ishrana postane laka, moguća i održiva!

 Kuvam za promenu je program nedeljne pripreme obroka koji obuhvata plan obroka koji se može iskoristiti za 1 ili 4 osobe, listu potrebnih namirnica za kupovinu, i kompletne recepte i način pripreme obogaćen video materijalom koji vam pokazuje kako da sve ovo pripremite za samo 2 sata! Sve što je potrebno da uradite, je da sa našeg sajta download-ujete dokument sa jelovnikom i receptima, poručite/kupite namirnice i odvojite 2 sata nedeljom popodne kako biste pripremili zdrave obroke za predstojeću nedelju. Kao dodatni benefit omogućili smo vam da sve potrebne namirnice poručite putem MAXI online prodavnice i tako sve potrebne sastojke dobijete direktno na vašu kućnu adresu, u vama odgovarajuće vreme!

  Program je osmišljen tako da vam:

      – uštedi vreme pri kupovini, i u kuhinji pri kuvanju i raspremanju

     – uštedi novac planskom kupovinom,

     – nauči vas da pripremate obroke ekonomično,

     – pokrene na dugoročnu i održivu promenu

     – poboljša vaše zdravlje i kvalitet života.

Kako funkcioniše program?

Program je potpuno besplatan, a svake srede na našem sajtu i Moj Ritual blogu ( http://mojritual.com/o-programu ćete moći da download-ujete PDF dokument sa kompletnim jelovnikom i planom pripreme obroka za predstojeću nedelju.

Plan je sačinjen od recepata, spiska namirnica, uputstva za lakšu organizaciju i svih potrebnih informacija za uspeh! Nakon toga potrebno je da obavite kupovinu potrebnih naimrnica, a mi smo vam obezbedili super pogodnosti gde uz nekoliko klikova možete poručiti sve potrebne namirnice na https://www.maxi.rs/online , zakažete dostavu namirnica za subotu, i nedeljom popodne pripremate obroke uz video recepte na Moj Ritual YT kanalu! Sve što vam nakon toga preostaje je da čitave nedelje uživate u zdravim i ukusnim obrocima!

Srećno!

Koncept, plan i program “Kuvam za promenu” osmislila i uredila Miljana Vujošević, osnivač i autor bloga Moj Ritual. Saradnik i nutricionista programa: Monika Varga, master nutricionista Gent Univerziteta u Belgiji.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak