• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

 Kredit, važenje SIM kartice

Kredit
 
Vaš Maxi mobile kredit možete proveriti besplatnim pozivom koda *151# ili pozivom korisničkog servisa na 068 51234 i odabirom opcije 2 govornog automata.
Vaš kredit možete jednostavno dopuniti elektronskom dopunom u Maxi, Shop&Go I Mini Maxi prodajnim mestima širom Srbije, kao i na svakom kiosku, pumpi ili drugom prodajnom mestu u Srbiji koje ima mogućnost elektronske dopune. Jednostavno recite prodavcu svoj broj telefona i iznos koji želite da uplatite. Za nekoliko trenutaka Vaš račun biće dopunjen. Kredit možete dopuniti u iznosu od 200 do 5 000 dinara.
 
Važenje kredita

Standardni kredit na kartici traje tri meseca od datuma kada je dopunjen. Svaki put kada dopunite kredit, važenje kredita se produžava za nova 3 meseca. Rok važenja kredita možete proveriti besplatnim pozivanjem koda *151#.
 
Važenje SIM kartice

Vaša SIM kartica važi 13 meseci od datuma kada je aktivirana. Svaki put kada dopunite kredit, važenje SIM kartice se produžava za novih 13 meseci.
Ako ne uplatite dopunu više od 3 meseca, sav kredit i bonusi koje imate ističu i u narednih mesec dana omogućen Vam je samo dolazni saobraćaj (u okviru nacionalnog saobraćaja), ne i odlazni (dakle, možete da primate pozive, ali su odlazni pozivi onemogućeni, možete da primite SMS, ali ne i da šaljete). U ovom periodu možete pozivati samo hitne službe i Korisnički servis (bez mogućnosti razgovora sa agentom). Ako nakon isteka mesec dana od kada Vam je onemogućen odlazni saobraćaj ne uplatite kredit, odnosno četiri meseca od uplate poslednje dopune, SIM kartica prelazi u status mirovanja - ne postoji mogućnost ni dolaznog ni odlaznog saobraćaja, kao ni poziva ka Korisničkom servisu. Ako hoćete da reaktivirate SIM karticu iz statusa mirovanja, potrebno je samo da sa drugog broja pozovete Korisnički servis. Nakon reaktivacije biće Vam omogućen dolazni saobraćaj, a po dopuni kredita i sve ostale Maxi mobile usluge.
Sve što je potrebno da uradite je da uplatite dopunu i ponovo ćete moći da uživate u Maxi mobile uslugama.
Ako je prošlo više od 13 meseci od poslednje dopune, zaključićemo da ne koristite SIM karticu. Ona će isteći i nećete više biti u mogućnosti da koristite taj broj.
 
Zamenske SIM kartice

Ukoliko izgubite ili se nešto desi Vašoj Maxi mobile SIM kartici u periodu njenog važenja, možete besplatno preuzeti zamensku SIM karticu u svim prodajnim objektima sa spiska.
Uslugu pruža Vip mobile d.o.o. Novi Beograd
Registracija Maxi mobile prepaid korisnika
Maxi mobile prepaid korisnici imaju mogućnost da registruju svoj broj u svim Vip mobile centrima širom Srbije. Sve registrovane Maxi mobile prepaid kartice mogu bez smetnje dobiti zamensku karticu sa istim brojem u slučaju gubitka ili krađe.
Uslugu pruža Vip mobile d.o.o. Novi Beograd
 

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak