• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Širok asortiman
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Dostava u vremenskim okvirima od 2h
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

Najčešća pitanja

Šta je to Lego lojalti program?

Lego lojalti program je program kojim kompanija Delhaize Srbija želi da nagradi svoje lojalne kupce mogućnošću da  kvalitetne i atraktivne proizvode kupe po sniženim cenama. Svakodnevnom kupovinom u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama, kupci ostvaruju pravo na jednu ili više nalepnica u skladu sa mehanizmom. 
 
Lego lojalti program traje od 1.11.2019. do 14.2.2019, do kada se mogu kupiti Lego proizvodi u svim Maxi, Tempo i većini Shop&Go prodavnica, dok će se izdavanje nalepnica vršiti do 31.1.2020.
 

Kako se sakupljaju nalepnice?

Svakodnevnom kupovinom u Maxi, Shop&Go i Tempo prodavnicama stičete pravo na jednu ili više Lego nalepnica i to u skladu sa sledećim mehanizmom:
 
Za svaki račun u iznosu od 800 din, kupac dobija jednu nalepnicu, za račun od 1600 RSD, kupac dobija dve nalepnice itd.
Plaćanjem VISA karticom, broj nalepnica se duplira.
Sa sakupljenih 10 nalepnica stičete pravo da po sniženoj ceni kupite jedan od proizvoda iz Lego lojalti asortimana
 

Da li mogu da kupim Lego set po regularnoj ceni, bez sakupljanja nalepnica?

Lego artikli se mogu kupiti po regularnoj ceni , bez sakupljanja nalepnica i to u svim Maxi, Tempo i većini Shop&Go prodavnica. 

Sakupio sam 10 nalepnica, međutim prodavnica u kojoj svakodnevno kupujem nema na stanju Lego set koji želim da kupim. Kome da se obratim?

Ukoliko Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnica u vašem komšiluku trenutno nema na stanju artikal koji želite da kupite, predlažemo da potražite proizvod u još nekoj od naših prodavnica.
 
Takođe, ukoliko želite da za vas proverimo koji objekat ima na stanju artikal koji želite da kupite, pišite nam na potrosaci@delhaize.rs
 

Sakupio sam Lego nalepnice, međutim u prodavnici je nestalo kupona i nemam gde da ih zalepim.

Ukoliko ste sakupili 10, 20 itd. nalepnica, a u prodavnici u kojoj svakodnevno obavljate kupovinu je trenutno nestalo Lego kupona, ne brinite, kolege kasiri će vam omogućiti kupovinu Lego artikala po sniženoj ceni, ukoliko na kasi priložite dovoljan broj nalepnica za kupovinu jedne ili više Lego kesica.

Kupovinom sam ostvario pravo na nalepnice, ali ih trenutno ih nema u prodavnici.

Ukoliko se desi da je Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnica u kojoj svakodnevno obavljate kupovinu trenutno ostala bez nalepnica, te kasir iste ne može da vam izda, ne brinite. 
 
Na nefiskalnom isečku svog računa možete videti koliko ste nalepnica ostvarili svojom kupovinom. Takođe, ukoliko u istom trenutku želite da obavite kupovinu, bitno je da u zbiru pokažete kasiru 10 nalepnica (kupon sa zalepljenim nalepnicama + nefiskalni isečak). Ukoliko ne želite odmah da da obavite kupovinu, neophodno je da kasir potpiše nefiskalni isečak koji ćete iskoristiti naknadno za kupovinu Lego proizvoda po sniženoj ceni.
 

Da li se prilikom online kupovine dobijaju napelnice?

Da, kupovinom na Maxi online takođe stičete pravo na nalepnice koje će vam dostavljači uručiti prilikom isporuke robe.

Da li se Loego igračke mogu kupiti online?

Lego igračke možete poručiti i online, ali samo po promotivnoj ceni od 119 rsd i ukoliko već imate saklupljene nalepnice. Za svaku poručenu Lego figuricu potrebno je da imate popunjen talon sa 10 nalepnica koji ćete predati dostavljaču prilikom isporuke.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak