• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP


Jacobs kafa je jedan od najpoznatijih brendova u kategoriji instant kafe. Spada u sam vrh ponude po  pitanju kvaliteta, pre svega zbog jedinstvenog  procesa  pripreme. Proces pripreme počinje strogom selekcijom najkvalitetnijih Arabica zrna kafe koja se zatim pripremaju uz 'Freeze dried' proces pri kojem se duboko zamrzavaju i odmrzavaju da bi nastao finalni proizvod kakav poznajemo. Ono po čemu se Jacobs ističe od svih konkurenata je da pri ovom procesu sam kvalitet kafe ostaje nepromenjen. Od početka do kraja procesa, tj. do konzumacije krajnjeg potrošača, Jacobs je posvećen tome da potrošačima pruži samo najbolje iskustvo kafe. To je Jacobs garancija kvaliteta.
 
Jacobs Cronat Gold je kafa najfinijeg kvaliteta, karakterističnog blagog ukusa i jake arome. Baš zato je Cronat Gold I naprodavanija kafa u Jacobs portfoliju, popularno nazvana „zlatni’’ Jacobs. Njegov ukus i aroma su najbliži iskustvu ispijanja sveže ubrane kafe jer se pravi samo od najkvalitetnijih „zlatnih“ zrna. Jedna od najvećih prednosti instant kafe je lakoća i brzina pripreme. Dovoljno je da Jacobs kafu polijete sa vrućom ali ne ključalom vodom I vaš omiljeni napitak je spreman! Dodatno možete dodati mleko I šećer prema vašem ukusi. Takodje, bitno je napomenuti da u letnjim mesecima od Jacobs kafe možete napraviti odličan Frappe! Uz hladnu vodu dodajte led I po potrebi šlag.

Uživajte!
 


Fruštuk kobasica je dobila ime po vojvođanskom izrazu za Doručak. Fruštuk ili fruštukovanje je doručak natenane, kao što se u Vojvodini sve radi natenane. To znači da se ispoštuje najvažniji obrok u toku dana, da se pojede nešto valjano i sa uživanjem. Vojvođani gaje kult dobre hrane i uvek joj se potpuno posvećuju. Zato doručak nije samo obrok na brzinu koji je tu samo da nam utoli glad bilo kako, nego naprotiv! Doručak je FRUŠTUK, jutarnja prilika za uživanje u hrani natenane. 
 
Fruštuk je polusuva kobasica, idealna za fruštukovanje zbog svog blagog i jedinstvenog ukusa, prijatne teksture i savršene mekoće. Idealna je da se seče kao krupniji zalogaj, ali i tanje, pa da se slaže na sendvič.
 

 

Savremeno doba diktira brz tempo življenja i malo vremena za pripremu obroka, a Dr. Oetker Ovsene kaše pripremaju se za samo tri minuta i uz malo vode. Brza i laka priprema olakšava svakodnevnicu i okrepljuje energijom potrebnom za nove izazove. 

Dr. Oetker Ovsene kaše predstavljaju kvalitetan i lagan obrok sa prirodno visokim sadržajem vlakana (sadrži minimum 60% ovsenih pahuljica). Za sve koji žele brz i jednostavan obrok i da istovremeno izgledaju fit i atraktivno i koji vode računa o sebi i svom izgledu, Dr. Oetker nudi 11 različitih ukusa i kombinacija ovsenih pahuljica i komadića čokolade ili voća. Mogu se konzumirati za doručak (kod kuće ili na poslu), kao užina između obroka ili nakon treninga i kao zamena za laganu večeru (kod kuće).

Tajna dobrog raspoloženja i zadovoljnog osmeha krije se u malim zrnima ovasa i neodoljivim sastojcima. Izaberite svoj omiljeni ukus i započnite dan nasmejanog lica!

 

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak