• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP

Kakvo je to leto bez najboljeg osveženja? 

Predstavljamo vam nova piva iz domaćih pivara u koja sada možete pronaći odabranim MAXI supermarketima. Procenite koji je pravi ukus za vas i neka vam vrućine ne predstavljaju problem!

 

NikolaCar – American Idiot Pale Ale

Sveže, citrusno i snažno! American Idiot Pale Ale je pravi izbor za sve one koji vole voćkaste arome. Ovo pivo sa 5.5% alokohola nema samo brutalan ukus, već ima i boju koja će prosto da vas mami da uzmete još. Iz pivare NikolaCar vam donosimo American Idiot Pale Ale – alkoholno piće sa aromom citrusa, kajsije i karamelnog slada. Veoma je pitko i pored izražene gorčine, zbog voćnih i citrusnih ukusa. Dobitna kombinacija od 0.33l koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.
 
Proizvođač: NikolaCar
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: Pale Ale
Alkohol: 5.5%
Zapremina: 0.33l
 

Kabinet – Wheat me up

Nema leta bez pravog piva! Wheat me up je svetlo pšenično pivo ukusom asocira na toplo vreme i uživanje tokom vrelih dana. Osim što je nefiltrirano i nepasterizovano, sadrži kandiranu koru pomorandže i selekcionisan pivski kvasac. Savršen spoj ova dva elementa brzo osvežava i budi ono najlepše u vama. Pivara Kabinet ove godine predstavlja Wheat me up i garantuje da kupovina ovog napitka sigurno neće biti još jedna letnja greška. 

Proizvođač: Kabinet

Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: Kabine
Alkohol: 5.3%
Zapremina: 0.33l
 

Bunt99 – American Pale Ale

Iz domaće pivare Bunt99 nam stiže American Pale Ale. Ovo svetlo pivo je nefiltrirano i nepasterizovano, a karakteriše ga svetlo-narandžasta boja.Prvo što ćete da primetite je Citra hmelj koji daje osvežavajuće citrusne note koje se protežu od početka do kraja, a pivo zaokružuju blaga gorčina i fina suhoća. Ako želite da osetiti potpuni užitak piva, bilo bi dobro da probate Bunt99 – American Pale Ale zato što vam je zagarantovana prava eksplozija ukusa. 
 
Proizvođač: Bunt99

Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: American Pale Ale
Alkohol: 5.5%
Zapremina: 0.33l
 

Kaš – Ryezen

Prepoznatljiv ukus, kvalitetni sastojci i vreme koje stručnjaci iz Kaš pivare ulažu u svoje prvoklasno pivo vrhunskog kvailteta, bez aditiva i konzervansa, ono je što izdvaja i čini da Ryezen bude prepoznatljivo tamno, mutno pivo na tržištu. Ryezen je IPA sa udelom raženog slada koji mu daje uljastije telo, karakterističnu aromu raženog zrna i bogatiji i puniji ukus. Pivo je taman toliko hmeljeno da dobro izbalansira gorčinu, veći sadržaj alkohola i citrusnu arome hmelja. Vrlo pitko i bogato pivo, naravno potpuno nefiltrirano i nepasterizovano. 

Proizvođač: Kaš pivara
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: India Pale Ale
Alkohol: 6.5%
Zapremina: 0.33l

Bunt99 – Classic (Irish) Dry Stout

Ako volite kombinaciju kafe i čokolade, a obožavate pivo – onda ćete sigurno da uživate u Classic (Irish) Dry Stout pivu. Pivara Bunt99 proizvodi savršen napitak sa ukusom prženog slada, koji je vrlo sličan kafi i koji će oduševiti svakog pravog pivopiju. Iako sadrži osrednju količinu alkohola, ovo tamno ale pivo će vas osvojiti svojim čokoladno-kafenim aftertejstom. Classic (Irish) Dry Stout je pivo srednje gustine, slatkog ukusa sa trunkom kiselosti. Ovo nefiltrirano i nepasterizovano pivo će biti omiljeno piće ovog leta svim sladokuscima, ljubiteljima piva.
 
Proizvođač: Bunt99
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: Irish Dry Stout
Alkohol: 5.8%
Zapremina: 0.33l
 

Bunt99 – India Pale Ale

Iz domaće pivare Bunt99 nam stiže svetlo ale pivo, nefiltrirano i nepasterizovano. India Pale Ale je prepoznatljivo po crvenoj boji koja je ujedno i obeležje IPA. Ovo pivo je cvetne arome i srednje gorčine, ali je dosta jako sa čak 6.5% alkohola. Crvenkasto mutno pivo će vam sa svojim ukusom tropskog voća osvežiti leto i olakšati vrućine. Svaki pivopija će znati da ceni spoj prijatnog ukusa i visokog procenta alkohola. Eksperti iz zanatske pivare Bunta vam garantuje da ćete uživati u svakom gutljaju.
 
Proizvođač: Bunt99
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: India Pale Ale
Alkohol: 6.5%
 

Kabinet – SuperNova

Ovo specijalno tamno pivo donosi pravi vatromet ukusa – tu su dinja, mango i mandarina, a nežne cvetne arome uz savršeni hmeljni miks i uljasto telo vode vas na put egzotičnog India Pale Ale. Flašica od 0.33l čistog zadovoljstva. Kabinet SuperNova sadrži šest različitih vrsti hmelja, koji su skladno složeno u paleti boja i mirisa koju samo IPA može da ponudi. Savršeni partner za sve one koji bi da duge letnje dane osveže i ubrzaju jednim (ili više) dobrim pivom.
 
Proizvođač: Kabinet

Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: India Pale Ale
Alkohol: 6.8%
Zapremina: 0.33l
 

Kabinet – Plavo

Iz domaće pivare Kabinet nam stiže jedan od najpopularnijih stilova piva koji originalno potiče iz Belgije. Zlatno-bakarne boje, sa obilnom snežno belom penom i izraženom gustinom već pri prvom pogledu Plavo odaje utisak veoma snažnog piva. U ovom svetlom pivu osećaju se biskvitne i estarske (jabuka) komponente koje prati aroma anisa. Leto je možda vrelo, ali zato je tu Plavo! Ovaj napitak od hmelja će vas sigurno uvek osvežiti svojim fantastičnim spletom ukusa.
 
Proizvođač: Kabinet
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: Belgian Ale
Alkohol: 6.2%
Zapremina: 0.33l
 

Kabinet – BrrKaaa

BrrKaaa spada u osvežavajuću vrstu piva, često različitih nivoa aromatičnosti, srednje jakog tela. U ovoj flašici preovlađuje citrusna aroma najbliža pomorandži, koju su dale dve američke sorte hmelja kombinovane u dry hopu. Gusta, kremasta pena uz zlatnu boju piva dodatno doprinosi utisku svežine, koja je glavna crta Brkinog veselog karaktera. Zanatska pivara Kabinet nam donosi posebno svetlo Ale pivo, koje će vam sigurno ovo leto učiniti još bolje. 
 
Proizvođač: Kabinet
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: American Pale Ale
Alkohol: 5.0%
Zapremina: 0.33l
 

Kompas Pivo India Pale Ale

Originalni stil piva je prvi put napravljen u prvoj polovini XIX veka u Velikoj Britaniji i putovalo je 6 meseci oko Afrike sve do Indije gde su bili britanski vojnici. Ova verzija piva je omogućila da ukus piva ostane netaknut tokom dugačkog i toplog putovanja. Domaća pivnica Kompas vam nudi sasvim novi ukus India Pale Ale piva. Njihova verzija prati ideju koja se isključivo tiče hmelja: višeslojna aroma, ukus i gorčina. Ovo nepasterizovano i nefiltrirano pivo ćete garantovano zavoleti na prvi gutljaj!
 
Proizvođač: Kompas
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: India Pale Ale
Alkohol: 6.9%
Zapremina: 0.33l

Kompas Lager

Kompas Lager je napravljen po receptu klasičnog američkog pilsnera koji su koristili nemački migranti u Sjedinjenim Američkim Državama pre prohibicije 1930. godine. Zbog niskog kvaliteta slada u to vreme, pivari dodaju kukuruz pivu kako bi obogatili ekstrakt. Danas to nije potrebno zato što stručnjaci iz domaće pivare Kompas koriste isključivo sirovine visokog kvaliteta: nemački Pilsner slad, hmelj poreklom iz Slovenije, a domaći kukuruz koriste radi slatkoće piva. Svaki pivopija će znati da ceni ovu savršenu kombinaciju sastojaka.
 
Proizvođač: Kompas
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: Lager
Alkohol: 6.1%
Zapremina: 0.33l
 

Kors Craft Beer Sunstone 

Zemunska pivara Kors vam donosi poseban bavarski tip svetlog lagera domaće proizvodnje. Kors Craft Beer Sunstone je osvežavajućeg blagog ukusa dok mu gorki hmelj daje jedva primetnu notu oštrine. Njegova boja ćilibra privlači, a 5.2% alkohola će probuditi želju za još jednim gutljajem. Prirodno, nefiltrirano, nepasterizovano pivo vrhunskog kvaliteta se pravi bez korišćenja konzervansa. Zaboravite vrućine i uz Kors Craft Beer Sunstone možete da se potpuno prepustite osvežavajućem talasu ovog hmeljnog napitka.
 
Proizvođač: Kors Mini Pivara
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: Vienna Lager
Alkohol: 5.2%
Zapremina: 0.5l
 

Kors Grizzly

Hmelj u venama, limeta i ananas u ustima, sa pale, karamelnim i pšeničnim sladom uz dodatak Rye slada stvorena je Kors Grizzly. Dah će vam najbolje osvežiti Simcoe u dry hopu sa Amarillo hmeljem i nećete moći da odolite užitku. Snaga ovog moćnog medveda proizilazi iz pažljivo odabrane kombinacije ječmenih svetlih i karamelnih sladova uz dodatak raženog slada. Kors Grizzly odlikuje pun ukus i gorka paleta, sa citrusnim i smolastim aromama hmelja u pozadini. 
 
Proizvođač: Kors Mini Pivara
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: American Pale Ale
Alkohol: 5.8%
Zapremina: 0.5l
 

Kors Laraha

Kors Laraha će sigurno biti favorit svim ljubiteljima jačeg piva. Iz zanatske radnje Kors dolazi napitak koji sa 6.1% alkohola i interesantnom bojom jednostavno mami da zgrabite i osvežite se uz veliki užitak sa svakim gutljajem. Karakteristika stila je proces prirodne proizvodnje bez dodataka veštačkih aroma uz selekcionisani pivarski kvasac, čime se dobijaju poznate arome banane i karanfilića. Glatka struktura je posledica kvasca i pšeničnog slada, dobijen je pun ukus, koje prate arome kore narandže i korijandera.
 
Proizvođač: Kors Mini Pivara
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: German Hefeweizen
Alkohol: 6.1%
Zapremina: 0.5l
 

Salto Pale Ale 

Iz beogradske radionice piva konačno je stigao Salto, svetlo, mutno nepasterizovano pivo. Blagu sladnu osnovu prati buket cvetnih, citrusnih i začinskih aroma poreklom od hmelja. Salto odlikuje balans tropskih nota hmelja (poput grejpa, mandarine, zove) i meke, prijatne gorčine. Ovo mutno pivo je inspirisano američkim IPA stilom (India Pale Ale), ima izrazito jaku hmeljnu aromu, ali manji sadržaj alkohola i manje gorčine nego klasično IPA pivo. Rezultat je pitko, izbalansirano, osvežavajuće pivo punog ukusa.
 
Proizvođač: Salto
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: Pale Ale
Alkohol: 5.7%
Zapremina: 0.33l
 

Wild Orange Pale Ale

Wild Orange Pale Ale je svetlo i mutno pivo boje breskve, veoma pitko i osvežavajuće. Bogatog ukusa u kojem do izražaja najviše dolazi slatka narandža. Ukusu poput jutarnjeg soka od narandže, koji se dalje razvija u zrelo tropsko voće sa slatkom i sočnom završnicom. Iz novosadske pivare poručuju da je Wild Orange Pale Ale opasno zahmeljen, mutan i zavodljiv, bučan i mio! Letnju gužvu uvek možete da zaustavite na kratko uz najbolji predah sa osvežavajućim pivom i slatkom narandžom.
 
Proizvođač: 3bir
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: Pale Ale
Alkohol: 5.0%
Zapremina: 0.33l
 

3Bir Walker IPA

Za sve ljubitelje India Pale Ale piva stručnjaci iz novosadske zanatske radnje 3bir su spremili napitak zbog koga ćete sigurno poželeti da prošetate do prodavnice. U pitanju je Walker – za koga kažu da je uzbudljiv, snažan i otmen. Ovo pivo je balansirane gorčine i potpuno uravnoteženo, iako se u završnici ipak oseća slatko gorka senzacija. Walker je osvežavajuća i lagana IPA koja ostavlja jak utisak, ukusom i pojavom. Bez sumnje može da bude vaš kratki predah tokom visokih temperatura.
 
Proizvođač: 3bir
Zemlja porekla: Srbija
Tip piva: India Pale Ale
Alkohol: 6.5%
Zapremina: 0.33l
 

Požurite u najbližu MAXI i Tempo prodavnicu:

Maxi online prodavnica
Maxi, Gornjogradska 11a, Zemun
Maxi Delta City, Jurija Gagarina 16, Novi Beograd
Maxi, Bulevar Oslobođenja 44, Beograd
Maxi, Gospodar Jovanova 39-41, Beograd
Maxi, Knez Mihailova 54, Beograd
Tempo, Viline Vode bb, Beograd
Tempo, Tekelijina bb, Novi Sad
Tempo, Bulevar 12. februara 80, Niš
Tempo, Ugao ulica Save Kovačević i Miodraga Vlajića Šuke, Kragujevac
Tempo Ada, Obrenovački drum 3, Beograd
Tempo Vračar, Bačvanska 21, Beograd
 

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak