• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

Са поносом представљамо део наше велике породице која производи за Макси пијацу.
То су људи који сваки дан са пуно љубави и труда гаје воће и поврће за наше комшије. Устају рано и обрађују своје њиве свим срцем како би за вас изнели свеже производе на Макси пијацу.
Чери парадајз са породичног имања 

 
Упознајте Бошка Рајковића из села Добринци. Бошко је један од наших највећих произвођача чери парадајза, а иза њега стоји ни мање ни више него дванаест вредних жена које на породичном имању Рајковића воде рачуна да све буде савршено. Бошкова жена, Снежана, најзаслужнија је што сваке године са овог имања у Макси стижу сорте парадајза које наши купци још нису пробали.
Воће и и поврће браће Несторовић
 
Иван и Нешо Несторовић већ 6 година се труде да обезбеде најбољи квалитет за купце на Маџи пијаци. Они се баве узгојем јабуке, шљива и купуса, и старају се да хиљаде тона поврћа и воћа које годишње испоруче у Макси радње буду укусни и сочни, а квалитет сваког плода темељно проверен пре испоруке.
Шаргарепа из равнице

 
Марко Чарнић, узгајивач шаргарепе из Бегеча каже да је презадовољан сарадњом са Макси радњама, и да се веома радује што зна да ће његове лепе шаргарепе наћи свој пут до градске деце и помоћи им да порасту снажни и весели. Он годишње испоручи 2500 тона овог укусног поврћа које највећи број грађана Србије скоро свакодневно користи у својој кухињи. 
Свежина Поморавља
 
Већ 15 година зелени се имање Мирослава Батоћанина на обалама Мораве крај Трстеника. Он поносно гаји своје сорте, Путерицу и Кристалку које су надалеко познате не само у његовом крају, већ су цењене и тражене у Макси радњама широм Србије. 
 
Буђење пролећа

 
Пролеће је омиљено годишње доба Светомира Љубојевића из Грабовца, јер то је време када доспева род из његове богате баште. Зелениши, ротквице, млади лук, све оно чему се радујемо и што једва дочекамо да ставимо на нашу трпезу по истеку зиме, Светомир предано гаји, пакује и шаље на Макси пијацу већ 15 година. Он допрема и непрскано зачинско биље, и веома му је важно да плодови које је узгојио стигну у Макси радње директно из баште, што је пре могуће. 
18 година љубави и пажње
 
Мирољуб Филиповић, његова супруга Силвана и њихов син Никола су чланови породице са којом Маџи сарађује од свог отварања. Захваљујући њиховој преданости узгоју паприка које траже изузетну пажњу и посебну негу, годишње на Макси пијацу пристигне и до 2,5 милиона паприка. Семе из ког ниче ова сочна и месната сорта је домаће, и ова породица се том чињеницом поноси и посебно је истиче. “Само најбоље за Макси купце”, поручује породица Филиповић.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак