• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  

Visa наградна игра


01.априла 2018. у свим Маxi, Темпо и Shop&Go објектима  почела је наградна игра “ Виса вас води на ФИФА Светско првенствоTM” у.
 
За сваки рачун преко 700 динара који се плати бесконтактном Виса картицом или путем мобилне апликације за бесконтактно плаћање добијате право на учествовање у наградној игри која ће трајати до 30.04.2018. Два срећна добитника, као главну награду, добиће путовање на Светско првенство у фудбалу у Русији!
 
Правилник наградне игре можете видети овде.


Најчешће постављана питања


Који је период трајања наградне игре, а који је период трајања регистрације трансакција:
 
Ова наградна игра се организује на територији Републике Србије (без територије Косова и Метохије) у периоду од 01. до 30. априла 2018. године, а регистрација трансакција почиње 01. априла у 00:01х, и завршава се 29. априла у 23:59х.
 
Да ли могу да учествујем у Наградној игри?
 
Да, уколико сте пунолетно физичко лице са пребивалиштем у Републици Србији (без територије Косова и Метохије), и поседујете Виса бесконтактну картицу (Виса Инфините, Виса Платинум, Виса Голд, Виса Цлассиц и Виса Елецтрон) издату од стране банака у Републици Србији (без територије Косова и Метохије) и/или уколико имате важећу апликацију за бесконтактно плаћање повезаном са Виса бесконтактном картицом.
Право учешћа немају корисници Виса пословних картица тј. правна лица и корисници Виса картица издатих од стране банака ван територије Републике Србије, као и на територији Косова и Метохије, као ни лица запослена код приређивача и у привредном друштву Делхаизе Сербиа д.о.о. Београд, као и чланови њихових најужих породица (супружници, деца, те родитељи и рођена браћа и сестре уколико са њима живе у заједници).
 
Које се врсте трансакција могу регистровати у овој наградној игри?
 
Могу се регистровати само бесконтактне трансакције Виса картицама (Виса Инфините, Виса Платинум, Виса Голд, Виса Цлассиц и Виса Елецтрон) или мобилним телефоном који садрже важећу Виса апликацију за бесконтактно плаћање направљене у Маџи, Схоп&Го и Темпо продавницама.
 
Како могу да учествујем у Наградној игри?
 
Учесници који путем горенаведених Виса картица или мобилних телефона који садрже важећу Виса апликацију за бесконтактно плаћање, бесконтактним путем изврше појединачну куповину у Маџи, Схоп&Го и Темпо продавницама у минималној вредности од 700.00 РСД, на каси заједно са фискалним рачуном добијају и нефискални исечак који садржи јединствен код.
 
Потрошач постаје учесник наградне игре слањем јединственог кода путем СМС поруке на четвороцифрени број 4488. СМС порука се тарифира по цени стандардног СМС-а за МТС,ВИП и Теленор мрежу. Учесник је дужан да сачува и фискални рачун са исечком као доказ о куповини.
 
Које су награде?
 
Наградни фонд се састоји од две главне награде, и то:
1. Путовања за две особе у Русију, град Санкт Петерсбург на утакмицу Р16 фазе (осмина финала) ФИФА Светског првенства 2018 од 01.07. – 05.07.2018.
 
2. Путовање за две особе у Русију, Москву на утакмицу Србија-Бразил у оквиру групне фазе ФИФА Светског првенства 2018 у периоду од 25.06. – 29.06.2018.
 
Свака од награда подразумева: 
- Авио превоз
- 4 ноћења у луксузној двокреветној хотелској соби са доручком.
- Добродошлица на аеродрому, превоз до хотела.
- Планиране групне активности.
- Превоз до стадиона на којем ће се одржати утакмица и превоз до хотела након завршетка утакмице.
- 2 улазнице за фудбалску утакмицу (ФИФА категорија 1) са добродошлицом пре почетка утакмице која укључује могућност прављења круга око терена, приступ иза фудбалског игралишта, фотографисање са маскотом, могућност уживог снимања у трајању од 10 секунди.
- Асистенцију особља за подршку током трајања утакмице на руском и енглеском језику.
 
Када ће бити извучени и објављени добитници наградне игре?
 
Извлачење добитника 2 главне награде биће извршено 30.04.2018. Објављивање добитника главне награде биће вршено на интернет страни њњњ.рс.виса.цом најкасније у року од 15 дана од дана извлачења добитника главне награде.
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак