• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  

Retail Management Training Program

Компанија Делез Србија објављује конкурс за талент програм Retail Management Training #DareToBeaLion! Конкурс је отворен од 23. септембра до 23. октобра, а сви заинтересовани кандидати се могу пријавити на http://posao.delhaize.rs/.
 
Кроз процес селекције биће изабрани полазници будуће генерације програма који ће имати прилике да своју каријеру граде у оквиру Сектора операција у водећој компанији у малопродаји.
 О програму 
 
Retail Management Training програм се одвија у 4 фазе, где се након сваке од фаза врши евалуација полазника и доноси се одлука о спремности за прелазак у наредну фазу програма.
 
Фаза I – Почетна станица на путу кроз програм јесте позиција вође смене у некој од наших продавница Макси формата. Фаза траје 6 месеци, за време којих ће полазници имати прилику да проведу по 3 месеца у 2 различите продавнице и да на тај начин што боље овладају вештинама наопходним за обављање овог посла, како би могли да их надограђују кроз наредне фазе програма.
 
Фаза II – Уколико се након прве фазе процени да су полазници стекли знања и вештине неопходне за прелазак у следећу фазу, наредних шест месеци проводе на позицији заменика пословође у продавницама Макси или Shop&go формата. Фаза траје 6 месеци за време којих ће полазници поново провести по 3 месеца у 2 различите продавнице. 
 
Фаза III – Након процене да је полазник овладао задужењима које обухвата позиција заменика пословође и да је спреман да пређе у следећу фазу програма, полазник наредних 6 месеци проводи на позицији пословође у некој од продавница Макси или Shop&go формата. Као и у претходним фазама, полазник ће за време трајања фазе бити у прилици да води 2 различите продавнице.
 
По завршетку треће фазе, полазник има прилику да своју каријеру настави у оквиру Сектора операција или се пак одлучи за неки од других Сектора у компанији Делез Србија у складу са вештинама, знањима и личним преференцијама самог полазника. 
 
Фаза IV- Полазници који своју каријеру настављају у Сектору операција прелазе у четврту фазу програма која подразумева shadowing са колегама који раде на позицији Дистрикт менаџера, где се уз директну сарадњу са колегама на најбољи начин стиче увид у задужења, али и учи сам посао од људи са дугогодишњим искуством. 
 
По заврштеку програма полазници који су успешно прошли кроз све фазе имају прилику да каријеру даље граде на позицији Дистрикт менаџера или некој од позиција супервизорског или менаџерског нивоа у оквиру Службе подршке и Ланца снабдевања. 
 
Услов за кандидате је да имају завршен факултет и мање од две године радног искуства. Такође, неопходно је да кандидати добро познају енглески језик, имају развијене комуникационе вештине, показују иницијативу, као и спремност за учење и континуирано усавршавање. 
Заинтересовани кандидати се могу пријавити до 23. октобра на линку: http://posao.delhaize.rs/.

#DareToBeaLion
 

Игор Станковић, 26 година
 
Трагајући за првим радним искуством, након завршеног факултета, пријавио сам се за Retail Management Training програм компаније Делез Србија. Сам концепт програма ми је био главни мотив за пријаву, јер пружа пуно прилика за доказивање и има унапред утврђен план развоја. Позиције које сам у протеклих годину дана обављао у оквиру малопродаје су ми донеле много изазова на свакодневном нивоу, али и динамично окружење у којем постоји пуно могућности за стицање нових знања и вештина. У оквиру програма постоје тромесечне и полугодишње евалуације које су ту да усмере на којим пољима треба додатно радити, што представља веома битну ствар за развој. Уколико сте амбициозни, жељни доказивања и интересује вас малопродаја ово је прави програм и компанија за вас.
 

Дијана Новаковић, 28 година
 
Retail Management Training програм видела сам као јединствену прилику да свој професионални развој запоčнем у једном великом компанији као сто је Делeз Србија. Овај програм је идеална полазна тачка за све младе, амбициозне и образоване људе без радног искуства да упознају срце малопродајне мреже и пословања, након чега могу добити прилику да наставе да граде своје каријере ка менаџерским и лидерским позицијама у компанији. Оно што је мени значило током програма је то да је свако од нас добио индивидуални план развоја, у оквиру којег су постоји бројни тренинзи и активности, које су нам помогле у превазилажењу свакодневних изазова, али и у раду на пројектима. Кроз рад у малопродаји добили смо прилику да развијемо своја знања и вештине убрзаним темпом, а верујем да ће нам искуство у продавницама донети изузетну предност у раду у наставку каријере.
 

Маријана Себић, 30 година
 
Драго ми је што сам део Retail Management Training програма и што сам део компаније која младим и образованим људима са мало радног искуства пружа могућност да граде своје каријере и напредују ка менаџерским и лидерским позицијама. Овај програм је допринео да упознам велики број људи, да стекнем искуство и проширим своја знања и вештина. Велика предност самог програма је што се састоји од неколико фаза и што се постепено напредује и из ових разлога бих овај програм препоручила будућим полазницима.
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак