• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

ИСКУСИ ЧИСТО УЖИВАЊЕ!

Често можемо чути да се укуси не рађају, већ стварају, а доказ томе су комбинације јела и пића које чине симфонију укуса! Било да желиш да наздравиш уз чашу белог вина уз омиљене рибље специјалитете, уз чашу пива након домаћег роштиља или уз нешто „кратко” и мезе, за тебе имамо колекцију кристалних чаша са којима ћеш употпунити уживање у сваком оброку! Представљамо ти наш нови програм лојалности Schott Zwiesel у оквиру кога, по веома повољној цени, можеш купити кристалне чаше врхунског квалитета и дизајна за сваку прилику!

САКУПЉАЈ НАЛЕПНИЦЕ И НАЗДРАВИ СА СТИЛОМ

Куповином у нашим продавницама у периоду од 21.5. до 16.9.2020. можеш сакупљати налепнице и остварити чак 67% попуста на куповину Schott Zwiesel кристалних чаша уз које ћеш сваки оброк претворити у уживање са стилом.

ОТКРИЈ ПРЕДНОСТИ SCHOTT ZWIESEL® PURE ЧАША ПРЕПОЗНАТЉИВОГ КВАЛИТЕТА И ВАНВРЕМЕНСКОГ ДИЗАЈНА

Zwiesel Kristallglass AG, са традицијом производње чаша врхунског квалитета од 150 година, одликује заокружен и професионалан приступ препознат широм света. Позициониран као лидер у производњи кристалних чаша, применом патентиране Tritan ® технологије у својој производњи постиже савршен сјај, издржљивост од огреботина и прања у судомашини и већу отпорност од ломљења. Ова јединствена технологија гарантује вансеријски квалитет на пољу естетике, дизајна и трајности својих производа. Сходно томе, сомалијери, винари, светски познати шефови кухиња и корисници са високим критеријумима ће увек имати савршену чашу за сваку прилику у широком портфолију бренда Schott Zwiesel.

Декантер је у свакој кући, у којој се често и радо пије вино, итекако добродошао. Једноставан је и елегантан, савршен је за сервирање твог омиљеног пића. Уз декантер врхунског квалитета и неодољивог дизајна употпунићеш уживање у испијању омиљеног вина у одабраном друштву. Такође, овај декантер је идеалан поклон за све праве љубитеље вина.

Најчешћа питања

Шта је то Schott Zwiesel програм лојалности?

Schott Zwiesel  је нови програм лојалности, кроз који компанија Delhaize Srbija жели да понуди својим купцима асортиман квалитетних кристалних чаша, немачког квалитета по
веома повољним ценама, уз сакупљених 10 налепница.
 
Циљ програма је награђивање лојалних купаца могућношћу да свакодневном куповином у Maxi, Tempo i Shop&Go продавницама, остварују право на налепнице којим ће попунити купоне и купити производе врхунског квалитета и дизајна по веома повољним ценама.
 
Програм Schott Zwiesel чине следећи производи:
 
Чаше за бело вино 
Чаше за пиво*
Чаше за џин тоник
Чаше за шампањац 
Чаше за воду и сок *
Декантер за вино 
Чаше за жестока пића*
Чаше за црвено вино*
 
* У Shop&Go продавницама доступни су само производи означени звездицом
 
Програм траје од 21.5. до 16.9.2020.
 

Како се сакупљају поени?

Поени се сакупљају у складу са механизмом:

Уз сваки рачун у износу од 500 дин, купац остварује право на 1 налепницу 

Уз сваки рачун  у износу од 1.000 дин купац остварује право на 2 налепнице итд.

Уз куповину минимум 200г Гранд кафе, купац остварује право на додатну налепницу

Са сакупљених 10 поена, купац може да купи чаше из Schott Zwiesel асортимана по цени од 499 динара

Декантер се купује без сакупљања налепница, по регуларној цени од 1.999 динара
 

Партнер програма је Гранд кафа

За сваких купљених 200г кафе, купац добија по једну додатну налепницу (купац може купити паковање од 200 г, или 2 паковања по 100г)

Списак производа који учествују у програму:

Кафа млевена Гранд Голд 100г
Кафа млевена Гранд Голд 200g
Кафа млевена Гранд Голд 500g
Кафа Гранд Голд стронг 100g
Кафа Гранд Голд стронг 200g
Kафа млевена Гранд Голд 375g
Кафа млевена Гранд де лукс 200g
Kафа Делукс 100% Arabica Гранд 200g
Kафа млевена Гранд Арома100g
Kафа млевена Гранд Арома 200g
Kафа млевена Гранд Арома Стабило 500г 
 

Куповином сам остварио право на налепнице, али их тренутно нема у продавници. Шта да радим?

Уколико се деси да је Maxi, Tempo ili Shop&Go продавница у којој свакодневно обављате куповину, тренутно остала без налепница, те касир не може исте да вам изда, не брините.

На нефискалном исечку свог рачуна, можете видети на колико налепница сте остварили право својом куповином. Сачувајте свој нефискални исечак који можете приложити приликом куповине чаша.

Сакупио сам поене, али у продавници је нестало купона и немам где да их залепим. Шта да радим?

Уколико сте сакупили 10,20 итд. поена, а у продавници у којој свакодневно обављате куповину је тренутно нестало купона, не брините, колеге касири ће вам омогућити куповину 1,2 или више сетова чаша (у складу са сакупљеним бројем поена) по сниженој цени, уколико на каси приложите довољан број поена.

Сакупио сам 10 поена, међутим продавница у којој свакодневно купујем нема на стању чаше које желим да купим. Коме да се обратим?

Уколико Maxi, Tempo или Shop&Go продавница у вашем комшилуку тренутно нема на стању чаше које желите да купите, предлажемо да их потражите у још некој од наших продавница. Такође, уколико желите да за вас проверимо која продавница има на стању производ који желите да купите, пишите нам на potrosaci@delhaize.rs

Да ли могу да купим Schott Zwiesel чаше без сакупљених поена?

Schott Zwiesel чаше се могу купити без сакупљених поена искључиво по регуларној цени од 1.499 дин.

Купио сам Schott Zwiesel сет чаша, али су оштећене. Коме да се обратим?

Уколико након куповине приметите да је чаша оштећена, сачувајте фискални рачун са којим ћете моћи да уложите рекламацију у продавници у којој сте их купили. Оштећење можете пријавити и путем Контакт центра, слањем имејла на potrosaci@delhaize.rs Такође, потребно је послати и фотографију фискалног рачуна као и оштећеног производа.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак