• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  

СТРАТЕГИЈА ОДРЖИВОГ ПОСЛОВАЊА

Изазове данaшњице, као што су: стварање здравих заједница, борба против глади и сиромаштва, смањење неједнакости или климатске промене, није могуће успешно решити без сарадње пословног сектора и друштва. Делез Србија, као друштвено одговорна компанија, руководи се својом стратегијом одрживог пословања у циљу превазилажења ових изазова и стварања нових и бољих вредности за потрошаче, запослене и заједницу у којој послује. Стратегија одрживог пословања дефинише начин на који компанија обавља своје пословање уз снажну посвећеност принципима одрживог развоја. Приликом израде стратегије одрживог пословања фокусирали смо се на области у којима можемо имати највећи утицај сходно карактеристикама нашег пословања. Као једну од полазних основа за формирање ове стратегије користили смо и циљеве одрживог развоја Уједињених Нација, са посебним фокусом на окончање глади, одржив економски раст уз достојне услове за рад за све, смањење неједнакости, одрживу потрошњу и производњу и борбу против климатских промена и њихових последица. У оквиру стратегије одрживог пословања, лидерску позицију желимо да обезбедимо првенствено у три области у које спадају: промоција здравије исхране, смањење отпада од хране и стварање инклузивног и здравог радног окружења. Наше лидерске иницијативе градимо на основама које развијамо сваки дан, а ту спадају: производи приватних робних марки који задовољавају највише стандарде безбедности хране и радног права; критичне сировине за наше производе које набављамо по принципима одрживог развоја; борба против климатксих промена мерама енергетске ефикасности; рециклажом отпада; развоја запослених; безбедно радно окружење; подршка локалној заједници.

Промоција здравије исхране

Приближите деци поврће, заволеће га
 
У протеклих шест месеци основци у 70 школа широм Србије имали су прилику да учествују у едукативним радионицама кроз које су на забаван начин учили о томе зашто је важно да им броколи, шаргарепа, карфиол, паприка, тиквица постану омиљени у тањиру. Уз илустровани кувар са здравим рецептима, који добијају сви учесници каравана, ђаци прваци ће моћи да заједно са родитељима припремају укусне залогаје од поврћа.
 
До краја маја, кроз Макси школски караван, проћи ће више од 15 000  ђака првака из 100 школа.
 
У Чаролији здравије исхране основци кроз пажљиво осмишљене игре и активације откривају шта све исхрана богата поврћем може да промени у њиховом животу и како да им постане једна од обавезних, али и омиљених намирница.
 
Макси школси караван је до сада прошао кроз Београд, Вршац, Суботицу, Горњи Милановац, Смедерево и Панчево, а обићи ће и основце у Крагујевцу, Чачку, Ужицу, Крушевцу, Бору, Зајечару и Нишу. 
 

Стварање здравог и инклузивног радног окружења

Европска награда за компанију Делез Србија за запошљавање особа са инвалидитетом
 
21. август 2018 - Компанија Делез Србија награђена је европским признањем за различитост и инклузију на радном месту. Награда је додељена у категорији “радна снага”, а представља потврду примењивања највиших стандарда када су у питању обавезе и активности усмерене ка успешном прилагођавању особа са инвалидитетом у компанију и радно место.
 
У компанији су запослене 263 особе са инвалидитетом, које пролазе различите едукативне радионице, док се са 12 320 запослених ради на промовисању добрих примера и стварању инклузивног радног окружења.
 
Европску награду за различитост и инклузију на радном месту компанији Делез Србија доделила је светска компанија Спрингборд, која пружа подршку корпорацијама и различитим организацијама да постану што бољи послодавац и избор за особе са инвалидитетом. Награда је свечано уручена на годишњој конференцији у Швајцарској у новембру.
 

Свакодневна донација воћа и поврћа

28. септембар 2018 – За кориснике Банке хране, из 27 градова у Србији, само у првој половини године обезбеђено је 730 тона воћа и поврћа. На тај начин, у оквиру пројекта „Помажемо да имају они који немају“, више од 9000 социјално најугроженијих грађана свакодневно има обезбеђен оброк.
 
Онима којима је помоћ најпотребнија, захваљујући компанији Делез Србија, а посредством Банке хране Београд, сваког дана обезбеђује се свеже воће и поврће у продавницама Макси и Темпо. У оквиру пројекта „Помажемо да имају и они који немају“ укључено је 68 удружења. Пројекат траје већ три године и до сада је донирано више од 3000 тона хране. 
 
Сарадња компаније Делез Србија и Банке хране траје више од 10 година, заједно се организују различите активности са циљем да се помогне најсиромашнијим грађанима Србије и обезбеди храна за њих. 
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак