• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  

ШТА ЈЕ МАКСИ МОБИЛЕ?МАКСИ МОБАЈЛ ЈЕ НОВА МАКСИ УСЛУГА СА ЈЕДИНСТВЕНИМ МОДЕЛОМ КОЈА ВАМ ОМОГУЋАВА ДА ОСТВАРИТЕ ПОГОДНОСТИ ЗА РАЗГОВОРЕ, ПОРУКЕ И ИНТЕРНЕТ.

Макси мобајл Вам даје бонус кредит до 1.000 динара и 1.000 МБ интернет саобраћаја у току календарског месеца и неограничен и бесплатан саобраћај у оквиру Маџи мобиле пакета.

Од 06. јула 2016, куповином у Макси и Shop&Go продавницама у износу преко 500 РСД, и једном допуном од минимум 200 РСД у календарском месецу, добијате бонус кредит у износу од 100 динара и 100 МБ интернет саобраћаја.

Бонус кредит можете искористити у року од 7 дана од активације у националном саобраћају, али бонус кредит не важи за роминг, интернационалне разговоре, као ни за услуге са додатом вредношћу.

На овај начин можете активирати бонус 10 пута у току једног календарског месеца.

Поред овога, дајемо Вам неограничен и бесплатан саобраћај који укључује разговор и слање СМС порука у оквиру Макси мобиле пакета, а не укључује услуге са додатном вредношћу, интернационални и роминг саобраћај, и саобраћај ка другим мрежама: Вип, МТС и Теленор.

Период трајања неограниченог саобраћаја у оквиру Макси мобајл пакета је 3 месеца. Да бисте продужили бесплатан саобраћај, морате да имате барем једну допуну од минимум 200 динара у току 3 месеца.

Купите чаробни Макси број за 200 динара и на припејд картици добијате 200 динара бонус кредита.

Ваш кредит можете једноставно допунити електронском допуном у Макси и Shop&Go продавницама широм Србије, као и на сваком киоску, пумпи или другом продајном месту у Србији које има могућност електронске допуне.

Регистрација Макси мобајл препаид корисника

Макси мобајл препаид корисници имају могућност да региструју свој број у свим Вип мобајл центрима широм Србије. Све регистроване Макси мобиле препаид картице могу без сметње добити заменску картицу са истим бројем у случају губитка или крађе.

Услугу пружа Вип мобиле д.о.о. Нови Београд Услуге пружа Вип мобиле д.о.о. Милутина Миланковића 1ж, 11070 Нови Београд.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак