• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

Retail Management Traineeship

Retail Management Traineeship је програм за младе таленте у току кога полазници стичу знања кроз низ посебно креираних тренинга и практичан рад на различитим позицијама у оквиру малопродаје, а са циљем да по завршетку програма преузму неку од руководећих позиција у једној од наших Maxi, Mega Maxi, Tempo или Shop&Go продавница.

Почетна станица на овом узбудљивом развојном путовању јесте позиција Координатора одељења, након одређеног времена Шефа одељења, а затим и Менаџера објекта.

Сви полазници на почетку програма добијају план рада који ће им користити да заједно са својим ментором прате лични развој и напредак. Свака од фаза програма укључује soft skills тренинге, као и тренинге за развој функционалних вештина које потом примењују у пракси.

По успешном завршетку програма, полазнику се отварају нове могућности за даљи каријерни развој, како у сектору Операција, тако и у другим секторима компаније Delhaize Serbia, у зависности од преференција и показаних знања и вештина самог полазника.

Услов за кандидате је да имају завршен најмање IV степен стручне спреме (пожељно VI или VII степен стручне спреме) и не више од три године радног искуства.

Идеалан кандидат је комуникативан, спреман да преузме иницијативу, континуирано учи и усавршава се. 
Заинтересовани кандидати се могу пријавити до 11. октобра на posao.delhaize.rs.

Пријави се и постани Delhaize Serbia Менаџер будућности!

Игор Станковић, 26 година
 
Трагајући за првим радним искуством, након завршеног факултета, пријавио сам се за Retail Management Training програм компаније Делез Србија. Сам концепт програма ми је био главни мотив за пријаву, јер пружа пуно прилика за доказивање и има унапред утврђен план развоја. Позиције које сам у протеклих годину дана обављао у оквиру малопродаје су ми донеле много изазова на свакодневном нивоу, али и динамично окружење у којем постоји пуно могућности за стицање нових знања и вештина. У оквиру програма постоје тромесечне и полугодишње евалуације које су ту да усмере на којим пољима треба додатно радити, што представља веома битну ствар за развој. Уколико сте амбициозни, жељни доказивања и интересује вас малопродаја ово је прави програм и компанија за вас.
 

Дијана Новаковић, 28 година
 
Retail Management Training програм видела сам као јединствену прилику да свој професионални развој запоčнем у једном великом компанији као сто је Делeз Србија. Овај програм је идеална полазна тачка за све младе, амбициозне и образоване људе без радног искуства да упознају срце малопродајне мреже и пословања, након чега могу добити прилику да наставе да граде своје каријере ка менаџерским и лидерским позицијама у компанији. Оно што је мени значило током програма је то да је свако од нас добио индивидуални план развоја, у оквиру којег су постоји бројни тренинзи и активности, које су нам помогле у превазилажењу свакодневних изазова, али и у раду на пројектима. Кроз рад у малопродаји добили смо прилику да развијемо своја знања и вештине убрзаним темпом, а верујем да ће нам искуство у продавницама донети изузетну предност у раду у наставку каријере.
 

Маријана Себић, 30 година
 
Драго ми је што сам део Retail Management Training програма и што сам део компаније која младим и образованим људима са мало радног искуства пружа могућност да граде своје каријере и напредују ка менаџерским и лидерским позицијама. Овај програм је допринео да упознам велики број људи, да стекнем искуство и проширим своја знања и вештина. Велика предност самог програма је што се састоји од неколико фаза и што се постепено напредује и из ових разлога бих овај програм препоручила будућим полазницима.
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак