• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Шпанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Вече са пријатељима
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Tapas od hobotnice i krompria
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 г алевe паприке
  • 100 мл белог вина
  • 1 ком. бибера
  • 500 г хоботнице
  • 30 мл маслиновог уља
  • 3 г рузмарина
  • 400 г кромпира
  • 2 г соли
Tapas od hobotnice i krompria
Припрема

Prokuvajte očišćenu hobortnicu 15 minuta u malo vode. Iseckajte oljušteni krompir kao na fotografiji i stavite, posolite, pobiberite, dodajte malo aleve paprike. Pripremljenu hobotnicu isecite kao na fotografiji i probodite ražnjićima zajedno sa krompirom. Na nauljeni pleh stavite ražnjiće i pecite ih u rerni na 180 stepeni oko sat vremena, Pred kraj pečenja zalijte belom vinom i dodajte malo ruzmarina. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак