• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тешко
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Svinjska rebarca
Тешко
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 г алевe паприке
  • 3 ком. белог лука
  • 1 ком. бибера
  • 200 г кечапа
  • 10 г сенфа
  • 10 мл меда
  • 10 г рена
  • 10 мл соја соса
  • 1 кг свињских ребара
  • 100 мл уља
  • 2 г вегете
Svinjska rebarca
Припрема

U dublju posudu stavite sve sastojke za marinadu. Uvaljajte jedno po jedno rebro i poređajte u nauljeni pleh za pečenje. Sipajte marinadu preko mesa i pokrijte alu-folijom. Ostavite da prenoći u frižideru. Stavite pleh sa folijom da se peče u prethodno zagrejanoj rerni na 190 stepeni 40 minuta. Prelijte meso masnoćom i marinadom koju je meso pustilo, okrenite jednom i prelijte ga ponovo. Servirajte i uživajte u ovom obroku sa prilogom po želji. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак