• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Svinjska rebarca u marinadi
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. бибера
  • 10 мл меда
  • 20 мл мајонеза
  • 1000 г свињских ребара
  • 2 г листова нане
  • 20 мл соја соса
  • 2 г вегете
Svinjska rebarca u marinadi
Припрема

Isecite meso po želji. Začinite ga solju i biberom sa svih strana. Pripremite marinadu: u dublju posudu stavite soja-sos, kašičicu meda, majonez, biber, nanu i vegetu. Marinirajte meso, jedno po jedno parče, i ostavite da stoji u marinadi u frižideru oko dva sata. Zagrejte rernu na 200 stepeni. Stavite da se peče sat vremena, dok meso ne dobije lepu rumenu boju. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак