• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Svinjska rebarca sa kačamkom
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 3 г алевe паприке
  • 3 ком. белог лука
  • 1 ком. бибера
  • 200 г кукурузног брашна
  • 200 г кечапа
  • 10 мл меда
  • 10 г рена
  • 10 г сенфа
  • 10 мл соја соса
  • 1 кг свињских ребара
  • 2 г вегете
Svinjska rebarca sa kačamkom
Припрема

U dublju posudu stavite sve sastojke za marinadu. Uvaljajte rebarca u pripremljenu marinadu i poređajte u nauljeni pleh za pečenje. Sipajte ostatak marinade preko mesa i pokrijte alu-folijom. Ostavite da prenoći u frižideru. Stavite pleh sa folijom da se peče u prethodno zagrejanoj rerni na 190 stepeni 40 minuta. Prelijte meso masnoćom i marinadom koju je meso otpustilo, okrenite jednom i prelijte ga ponovo. Stavite kukuruzno brašno u pola litra vode da se kuva. Posolite, pobiberite i konstantno mešajte kako biste napravili kačamak. Možete dodati i malo griza, kako se grudvice ne bi stvarale. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак