• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Svinjetina sa slatkim paradajzom i pečurkama

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Svinjetina sa slatkim paradajzom i pečurkama
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. бибера
  • 700 г свињског филеа
  • 200 г парадајза
  • 300 г шампињона
  • 3 г соли
Svinjetina sa slatkim paradajzom i pečurkama
Припрема

Isecite meso na kockice. Posolite ga i pobiberite po ukusu i dodajte ljutu papričicu. Promešajte meso u činiji kako bi se svi sastojci proželi i neka odstoji nekoliko sati ili preko noći. Nakon toga izdinstajte crni luk, potom ubacite meso i dinstajte ga dok ne bude skoro gotovo. Ubacite šampinjone i dinstajte dok oni ne omekšaju, a meso ne bude gotovo. Posolite, pobiberite, dodajte slatki paradajz i mešajte na vatri još nekoliko minuta. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак