• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Svinjetina sa senfom
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 6 Порције +
  • 3 ком. белог лука
  • 1 ком. бибера
  • 20 мл лимуновог сок
  • 10 г сенфа
  • 3 г соли
  • 1000 г свињског филеа
  • 3 г вегете
Svinjetina sa senfom
Припрема

Očišćeno i oprano meso zasecite 2 cm. Pripremite marinadu: pomešajte senf, kašićčicu vegete, limunov sok i sitno iseckani beli luk, posolite i pobiberite. Začinite meso solju i biberom, premažite ga mainadom i ostavite da stoji u marinadi preko noći. Potom stavite meso u posudu za pečenje, prelijte ga uljem i sa malo vode i pecite 20 minuta na 200 stepeni. Nakon toga prekrijte ga alu-folijom i pecite još sat vremena, prelivajući ga tekućinom po potrebi. Zatim skinite foliju i pecite još oko 10 minuta, dok kožica ne postane hrskava i ne dobije lepu rumenu boju. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак