• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Svinjetina sa pastom, graškom i šargarepom u soja-sosu

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Svinjetina sa pastom, graškom i šargarepom u soja-sosu
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 5 ком. бибера
  • 200 г грашка
  • 400 г тестенине фусили
  • 3 г першуновог листа
  • 200 г шаргарепе
  • 200 мл соја соса
  • 1000 г свињског филеа
  • 5 г соли
Svinjetina sa pastom, graškom i šargarepom u soja-sosu
Припрема

Meso nauljite, posolite, pobiberite i stavite da odstoji najmanje pola sata. Nakon toga zagrejte gril tiganj i pecite meso obe strane. Grašak i šargarepu obarite sa malo vode. Pastu kuvajte u slanoj vodi po uputstvu sa pakovanja. Kada je meso skoro pečeno, prelijte ga soja-sosom i mešajte još oko 10 minuta. Kuvani grašak iscedite, servirajte i dodajte pastu koju ste prethodno iscedili. Začinite solju, biberom i peršunom i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак