• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Svinetinja sa keljom
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 2 ком. бибера
  • 300 г кељa
  • 3 г соли
  • 500 г свињског филеа
Svinetinja sa keljom
Припрема

Isecite svinjetinu na kockice. Posolite i pobiberite po ukusu. Promešajte meso i neka odstoji nekoliko sati ili preko noći. Nakon toga stavite crni luk da se izdinsta, potom ubacite meso i dinstajte ga dok ne bude skoro gotovo. Za to vreme ubacite kelj u ključalu vodu da se obari. Kada se obari, servirajte ga, potom dodajte meso i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак