• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Низак
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Зимница
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Остало
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Sušeni paradajz
Средње
Низак
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 4 ком. белог лука
  • 3 ком. бибера
  • 5 ком. босиљка
  • 5000 г чери парадајза
  • 3 ком. ловоровог листа
  • 3 г соли
  • 200 мл маслиновог уља
  • 5 г рузмарина
Sušeni paradajz
Припрема

Ugrejte rernu na 100 stepeni. Na dno posude za pečenje stavaite papir. Paradajz isecite po želji, dodajte šest čenova belog luka, posolite, pobiberite i prelijte maslinovim uljem. Stavite u rernu na sušenje oko tri i po, četiri sata. Ostavite da se paradajz ohladi u rerni. U sterilisane tegle stavite paradajz, oljušteni pečeni beli luk i ruzmarin. Dodajte lovorov list, bosiljak, prelijte maslinovim uljem do vrha i poklopite. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак