• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Rolovana junetina
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 15 мл уља
  • 600 г јунетине
  • 5 г мешавине зачина
  • 3 ком. шаргарепе
Rolovana junetina
Припрема

Očišćeno meso pecite oko minut i po sa svih strana na vrelom nauljenom tiganju. Potom ga začinite po ukusu i dobro utrljajte u meso. Rernu zagrejte na 125 stepeni, stavite meso u zagrejanu tepsiju i pecite ga sat vremena. Izvadite ga iz rerne kada se ispeče i umotajte u foliju da odstoji 20 minuta. Za to vreme isecite šargarepu na tanke štapiće, potom izvadite i isecite meso i urolajte šargarepu kao na fotografiji. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак