• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тешко
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Rolovana ćuretina
Тешко
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 8 ком. белог лука
  • 1 ком. бибера
  • 30 мл лимуновог сок
  • 5 г ћурке
  • 30 мл маслиновог уља
  • 2 г рузмарина
  • 3 г соли
Припрема

Renu zagrejte na 200 stepeni. Ćurku posolite i pobiberite, stavite u pleh, pa premažite sokom od limuna, ruzmarinom i sitno iseckanim belim lukom. Prelijte je maslinovim uljem. Pecite je u rerni dva i po sata, a s vremena na vreme prelijte je sokom koji je pustila. Pokrijte je folijom nakon toga i stavite da se hladi nekih 20 minuta. Isecite je po želji i servirajte. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак